باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربا به و بادام را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

به ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
بادام به مقدار لازم
آب ۲ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا به‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید سپس شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید جوش بیاید تا شکر حل شود و بعد روی به‌های تمیز شده بریزید و در یخچال به مدت یک شب بگذارید سپس روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید وقتی پخت مغز بادام‌ها را به صورت کامل به به‌ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید؛ و داخل یخچال نگهداری کنید.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar