مجله قرمز/ کیک هویج تخته‌ای یک کیک زیبا و خوش ظاهر است که با حضور پنیر خامه‌ای به طرز غیر قابل باوری خوشمزه شده است. این کیک برای مهمانی بسیار عالی است. شما می‌توانید براحتی آن را جایگزین شیرینی های خامه‌ای موجود در قنادی‌ها کنید و حتی بهتر از آنهاست به خصوص که یک هویج خوشگل هم روی آن خودنمایی می‌کند.  

من طرفدار سبزیجات هستم چون آنها حاوی آنتی اکسیدان و سایر مواد مفید برای ما هستند. کیک هویج بخاطر حضور هویج تبدیل به یکی از محبوبان من شده است. من تاکنون دستورهای زیادی را برای کیک هویج دیده‌ام که بعضی از آنها واقعا خوب بودند و بعضی هم نا امید کننده. فرض کنید شما می‌خواهید یک کیک هویج درست کنید بعد به شما بگویند که پودر نارگیل و خلال بادام و چندین ماده تشکیل دهنده دیگر در آن بریزید خب این به قدر کافی ناامید کننده نیست؟ من باید به خدمت شما عرض کنم که کیک هویج ساده‌تر از آن است که بعضیها فکر می‌کنند.

من دوست داشتم اول یک کیک هویج گرد مخصوص مهمانی خانوادگی را به شما یاد بدهم بعد بروم سراغ آموزش کیک تخته‌ای هویج اما از آنجایی که عید نوروز نزدیک است و کیک شما هم باید مناسب مهمانی باشد نه جشن تولد، کیک هویج تخته‌ای را به شما توصیه می‌کنم. شما با درست کردن این کیک، در واقع ۲۰ کیک مستطیلی زیبا (یا نهایتا ۲۴ عدد) خواهید داشت. به نظرم می‌توانید یک مهمانی بزرگ یا چند مهمان پشت سر هم را با این کیک رد کنید.
شما می‌توانید هر نوع تزئینی را که دوست دارید روی این کیک انجام دهید. معمولا برای درست کردن هویج روی آنها از خمیر مارزیپان استفاده می‌شود و یا انواع خمیرهای دیگر. من هنوز خمیر مارزیپان را با شما شروع نکرده‌ام بنابراین جالب است بدانید که می‌توانید همان هویج خوراکی را برای تزئین هویجی کیک هویج تخته‌ای تان استفاده کنید. برای اینکار از هویجهای کوچک استفاده کنید. خب من می‌دانم که در تره بار فروشی‌های سطح شهر شما نمی‌توانید هویج کوچک پیدا کنید.  بنابراین می‌توانید هویجهای درشت را به شکل هویجهای کوچک بتراشید. در اصل ما فقط یک روی هویج را می‌بینیم بنابراین شما یک سمت هویج را کاملا می‌تراشید و آن را نازک می‌کنید و سمت نتراشیده را به سمت بیرون کیک می‌گذارید. و همچنین کسی تابحال هویج همراه با برگ خریده؟ برای تزئین هم بجای آن برگهای واقعی از برگ جعفری استفاده کنید. به همین راحتی! می‌دانم کاملا واقعی نیست و کمی شسته رفته به نظر می‌آید اما چاره‌ای نیست.
 
اگر بخواهید که مهمانهای شما هویجها را هم همراه کیک بخورند می‌توانید از خمیر مارزیپان استفاده کنید. بعضی قنادی‌ها نمونه آماده آن را دارند و شما می‌توانید از آن برای درست کردن هویج استفاده کنید اما من فعلا چنین تصمیمی ندارم.
مواد لازم:
۲ پیمانه آرد همه کاره (۲۸۳ گرم)
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوز
۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید
۲/۳ پیمانه شکر قهوه‌ای روشن (۱۵۰ گرم)
۳/۴ پیمانه (۱۷۵ میلی لیتر) روغن مایع یا روغن کانولا
۱/۲ پیمانه (۱۲۵ گرم) سس سیب
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۳ پیمانه (۳۴۰ گرم) هویج پوست گرفته و ریز رنده شده (از حدود نیم کیلو هویج)
۱/۲ پیمانه یا بیشتر گردوی ریز خرد شده برای تزئین (اختیاری)
مواد لازم برای تزئین خامه‌ای کیک
۳۴۰ گرم پنیر خامه‌ای، نزدیک به دمای اتاق
۳/۴ پیمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نزدیک به دمای اتاق
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
۵ پیمانه (۶۲۵ گرم) شکر پودر شده
دستورالعمل کیک هویج تخته‌ای
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچ را با اسپری آشپزی چرب کنید.
در یک کاسه مخلوط، آرد، جوش شیرین، نمک، پودر دارچین، زنجبیل و جوز را با هم به مدت ۲۰ ثانیه مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه مخلوط بزرگ، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید و در عین حال تکه‌های بزرگ شکر قهوه‌ای را با دست‌تان خرد کنید.
روغن، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را به شکر اضافه کنید و با استفاده از همزن برقی خوب هم بزنید تا زمانی ترکیب شوند.
مخلوط آرد را به این ترکیب اضافه کنید سپس هویجها را در آن بریزید. خمیر را روی سینی فر بریزید وخوب پهن کنید تا سطح کاملا یکسانی داشته باشد.
آن را در فر به مدت ۲۳ تا ۲۷ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی خلال دندان را در مرکز آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید.
بگذارید کیک کاملا خنک شود. سپس آن را با خامه پنیری تزئین کنید، گردوی خرد شده را روی اطراف سینی ریخته و هویج تزئینی را فقط به هنگام سرو کردن روی هر یک از برشها بگذارید.
طرز تهیه خامه پنیری برای تزئین کیک هویج تخته‌ای
در کاسه همزن ثابت (یا در یک کاسه مخلوط با همزن ایستاده) پنیر خامه‌ای و کره را هم بزنید تا زمانی که لطیف شود.
وانیل و شکر پودر شده را به آن اضافه کنید و بزنید تا زمانی که سبک شود و پف کند.
نکات مهم راجع به کیک هویج تخته‌ای
نکته کلیدی در تهیه این کیک هویج این است که حتما باید هویجهایتان خیلی ریز رنده شده باشد تا بافت و رنگ کیک زیبا باشد.
از گردو برای تزئین دور کیک به هنگامی که در سینی است استفاده می‌کنیم اما وقتی که کیک را برش زدیم روی هر کدام از کیکهای کوچک مقداری گردوی رنده شده می‌ریزیم.
اگر در مورد تزئین خامه‌ای کیک مشکل دارید و فکر می‌کنید خیلی زیاد است می‌توانید از این دستورالعمل استفاده کنید: ۲۲۰ گرم پنیر خامه‌ای، ۱/۲ پیمانه کره، ۳ و ۱/۲ پیمانه پودر شکر و ۳/۴ قاشق چایخوری اسانس وانیل. این مقدار مواد تشکیل دهنده خامه ما را به اندازه ۱/۳ دستور اصلی می‌رساند و فقط روی کیک را می‌پوشاند. اگر می‌خواهید یک لایه ضخیم خامه‌ای داشته باشید طبق دستور اصلی عمل کنید.
منبع: cookingclassy

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar