ميز اردور/ چيپس سرکه اي؛ ميان وعده اي جذاب براي بچه ها
بيتوته/ چي لازم دارم:
سيب زميني 2 عدد
سرکه 3 قاشق غذاخوري
نمک نصف قاشق غذاخوري
بکينگ پودر 1 قاشق غذاخوري
يخ به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
چطور بپزم:
سيب زميني ها را پوست بگيريد و به صورت لايه هاي خيلي نازک برش بزنيد مي توانيد از رنده مخصوص چيپس کردن يا از پوست کن استفاده کنيد تا برش هاي خيلي نازک و يکدستي را داشته باشيد.
سپس سرکه، نمک، بکينگ پودر و آب را در يک ظرف گود بريزيد و به هم بزنيد تا نمک و بکينگ پودر خوب مخلوط شوند يخ را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب يخ شود. و بعد سيب زميني ها را به آن اضافه کنيد. آب بايد روي کل سيب زميني ها را بگيرد.
سيب زميني ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در مخلوط سرکه و نمک بخوابانيد، سپس آبکش کنيد تا آب اضافي آن گرفته شود. (به هيچ عنوان هنگام آبکش کردن روي سيب زميني ها آب نريزيد و گرنه طعم و مزه آن به کلي از بين مي رود). سيب زميني ها را روي يک دستمال بچينيد تا آب آن کاملا از بين برود و خشک شوند.
در يک ظرف گود مقدار زيادي روغن بريزيد و اجازه بدهيد با حرارت ملايم داغ شود، سپس حرارت را متوسط رو به زياد کنيد و سيب زميني ها را داخل روغن بريزيد تا سرخ شوند. اين کار را در چند مرحله انجام بدهيد زيرا سيب زميني ها نبايد روي هم قرار بگيرند.
نگذاريد سيب زميني ها طلايي شوند در حدي که سرخ و خشک شوند کافي است.
سيب زميني ها را از روغن خارج کنيد و سبدي قرار بدهيد تا روغن اضافي آن خارج شود. دقت کنيد که سيب زميني سرخ کرده را روي هم نريزيد زيرا نرم مي شوند و ديگر از چيپس ترد خبري نخواهد بود.
چيپس سرکه اي خانگي شما آماده است؛ مي توانيد با توجه به سليقه خود به آن موسير يا سبزي خشک هم بزنيد و نوش جان کنيد.
اگر ورقه هاي سيب زميني نازک خرد نشوند چيپس ترد شما ترد نخواد شد.