کوکپد/ مواد لازم  
2 لیوان گوشت چرخ کرده
1 لیوان لپه
نصف لیوان برنج
الو بخارا
ادویه(فلفل سیاه و قرمز و نمک و زردچوبه و پودرسیرو....)
سبزی های معطری مثل تره و مرزه و ترخون و نعنا و شوید..
2 عدد پیاز
1 قاشق رب گوجه
گوجه ساطوری
2 عدد تخم مرغ
زرشک برای تزیین
آرد نخود چی در صورت دل خواه برای وا نرفتن
مراحل
ابتدا لپه و برنج جدا جدا از قبل خیس کرده وبعد هرکدام جدا نیم پز میکنیم و بعد داخل غذا ساز یا هرچی دیگه که قشنگ مواد میکس بشه بریزید برنج و لپه گوشت و همه ادویه ها و سبزیجات چه به صورت تر یا خشک مهم نیست و تخم مرغ ها اضافه کرده و پیاز رنده کرده و اب شو گرفته و با مواد خوب ورز میدیم میزاریم داخل یخچال به مدت یک ساعت استراحت کند
 بعد سس بریم درست کنیم ابتدا پیاز خورد کرده خوب تف داده و بعد گوجه ساطوری و رپ اضافه کرده با زرد چوبه خوب تف میدیم تا رنگ بندازه بعد ابجوش اضافه کرده میزاریم خوب اب به جوش بیادو چند قلی بزنه
 بعد مواد به اندازه یک پرتغال برداشته داخلشو الوبخارا و زرشک گذاشته و به صورت یه توپک کوچولو در بیارید قشنگ همه درزها از بین ببرید میتونید دست هاتونو خیس کنید که به دستون نچسبه
 بعد ارام داخل سس گذاشته در قابلمه باید باز باشه تا کوفته ها وا نرن سس باید تا نصف های کوفته ها باشه میزاریم یک ساعت بپزه هر یه ربع یکبار سری بهش بزنید و از سس مقداری روی کوفته بریزید تا روی کوفته ها خشک نمونه
 نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar