صفر تا صد تهيه کوفته تبريزي براي حرفه اي ها
کوکپد/ مواد لازم
2 ليوان گوشت چرخ کرده
1 ليوان لپه
نصف ليوان برنج
الو بخارا
ادويه(فلفل سياه و قرمز و نمک و زردچوبه و پودرسيرو....)
سبزي هاي معطري مثل تره و مرزه و ترخون و نعنا و شويد..
2 عدد پياز
1 قاشق رب گوجه
گوجه ساطوري
2 عدد تخم مرغ
زرشک براي تزيين
آرد نخود چي در صورت دل خواه براي وا نرفتن
مراحل
ابتدا لپه و برنج جدا جدا از قبل خيس کرده وبعد هرکدام جدا نيم پز ميکنيم و بعد داخل غذا ساز يا هرچي ديگه که قشنگ مواد ميکس بشه بريزيد برنج و لپه گوشت و همه ادويه ها و سبزيجات چه به صورت تر يا خشک مهم نيست و تخم مرغ ها اضافه کرده و پياز رنده کرده و اب شو گرفته و با مواد خوب ورز ميديم ميزاريم داخل يخچال به مدت يک ساعت استراحت کند
بعد سس بريم درست کنيم ابتدا پياز خورد کرده خوب تف داده و بعد گوجه ساطوري و رپ اضافه کرده با زرد چوبه خوب تف ميديم تا رنگ بندازه بعد ابجوش اضافه کرده ميزاريم خوب اب به جوش بيادو چند قلي بزنه
بعد مواد به اندازه يک پرتغال برداشته داخلشو الوبخارا و زرشک گذاشته و به صورت يه توپک کوچولو در بياريد قشنگ همه درزها از بين ببريد ميتونيد دست هاتونو خيس کنيد که به دستون نچسبه
بعد ارام داخل سس گذاشته در قابلمه بايد باز باشه تا کوفته ها وا نرن سس بايد تا نصف هاي کوفته ها باشه ميزاريم يک ساعت بپزه هر يه ربع يکبار سري بهش بزنيد و از سس مقداري روي کوفته بريزيد تا روي کوفته ها خشک نمونه
نوش جان