سرآشپز پاپیون/ مواد لازم کرپ مرغ و پنیر
آب مرغ غلیظ۱/۲ پیمانه
آرد۲ قاشق سوپ خوری
سس مایونز۵۰ گرم
پودر کاری۱ قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط رنده شده۱/۲ عدد
آب لیمو ترش و نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر چدار رنده شده ۱۲۰ گرم
خامه‏ پر چرب ۱/۳ پیمانه
سینه مرغ پخته شده و ریش کرده ۱ عدد

طرز تهیه کرپ مرغ و پنیر
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
سوپ ( سس ) مرغ رو با مایونز و خامه و پودر کاری و پیاز و آب لیموترش و نمک و فلفل مخلوط کنین . مرغ ریش شده رو توش بریزین .
هم بزنین مواد رو میان ۸ عدد کرپ بطور مساوی تقسیم کرده و رول کنین
رول ها رو داخل ظرف مخصوص فر قرار بدین پنیر رنده شده رو روش بریزین خامه رو هم بریزین .
مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر بذارین تا پنیر کاملا آب و روش طلایی بشه .
سپس با جعفری خرد شده تزیین کنین این غذا باید داغ سرو بشه
سایر نکات کرپ مرغ و پنیر
آرد و شیر سرد را مخلو ط کرده و با آب مرغ بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه
فر را از قبل داغ کنین.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar