آموزش تهيه کرپ مرغ و پنير
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم کرپ مرغ و پنير
آب مرغ غليظ۱/۲ پيمانه
آرد۲ قاشق سوپ خوري
سس مايونز۵۰ گرم
پودر کاري۱ قاشق سوپ خوري
پياز متوسط رنده شده۱/۲ عدد
آب ليمو ترش و نمک و فلفل به مقدار لازم
پنير چدار رنده شده ۱۲۰ گرم
خامه پر چرب ۱/۳ پيمانه
سينه مرغ پخته شده و ريش کرده ۱ عدد
طرز تهيه کرپ مرغ و پنير
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۳۰دقيقه
سوپ ( سس ) مرغ رو با مايونز و خامه و پودر کاري و پياز و آب ليموترش و نمک و فلفل مخلوط کنين . مرغ ريش شده رو توش بريزين .
هم بزنين مواد رو ميان ۸ عدد کرپ بطور مساوي تقسيم کرده و رول کنين
رول ها رو داخل ظرف مخصوص فر قرار بدين پنير رنده شده رو روش بريزين خامه رو هم بريزين .
مدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه داخل فر بذارين تا پنير کاملا آب و روش طلايي بشه .
سپس با جعفري خرد شده تزيين کنين اين غذا بايد داغ سرو بشه
ساير نکات کرپ مرغ و پنير
آرد و شير سرد را مخلو ط کرده و با آب مرغ بجوشانين تا کاملا غليظ بشه
فر را از قبل داغ کنين.