آموزش تهيه کراکت مرغ پنيري
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم کراکت مرغ پنيري
سينه مرغ۱ عدد
سيب زميني متوسط۲ عدد
فلفل دلمه اي متوسط۲ عدد
پنير پيتزا۲۰۰ گرم
سس مايونز۳ قاشق غذا خوري
سس کچاپ۲ قاشق غذا خوري
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفيد به مقدار لازم
آرد سوخاري به مقدار لازم
پودر سير ۱ قاشق چاي خوري
پودر آويشن ۱/۲ قاشق چاي خوري
پودر پاپريکا ۱ قاشق چاي خوري
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه کراکت مرغ پنيري
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۱۰دقيقه
سينه مرغ رو با پياز و نمک وفلفل و ادويه وکمي آب بپزيد سپس خرد کنيد يا ريش کنيد
سيب زميني رو آبپز کرده سپس رنده کنيد و به مرغ اضافه کنيد
فلفل دلمه رو نگيني خرد کرده اضافه کنيد
سس کچاپ و سس مايونز رو اضافه کنيد
سپس پنير پيتزا رو اضافه کنيد
مقداري نمک و فلفل سياه و درصورت دلخواه پودر پاپريکا پودر سير وکمي آويشن اضافه کنيد خوب مخلوط کنيد تا به صورت خمير يکدستي دربياد
داخل يک ظرف مستطيل شکل نايلون بکشيد مايه رو داخلش بريزيد وصاف کنيد وبه مدت۳ساعت داخل فريزر قرار بديد دقت کنيد حداقل بايد ۱/۵ تا۲ سانت ارتفاع موادتون بشه خيلي نازک نشه
بعداستراحت از ظرف خارج کرده و به صورت نوارهاي مستطيلي برش بزنيد
نوار ها رو ابتدا داخل آرد سفيد سپس داخل تخم مرغ زده شده ودرنهايت داخل پودر سوخاري بزنيد
سپس داخل روغن سرخ کرده نوش جان کنيد
ساير نکات کراکت مرغ پنيري
ميتوان يک قاشق از سس مايونز کم کرد وبجاش يک قاشق سس فرانسوي اضافه کرد
ميتوان ۲ق غ خامه صبحانه هم به مواد اضافه کرد
ميزان و نوع ادويه ها رو به دلخواه ميتونيد تغيير بديد