طرز تهيه خورشت به آلو با مرغ به صورت مجلسي
ستاره/ خورشت به آلو با مرغ يکي از خورشتهاي خوشمزه پاييزي است. در اين مطلب قصد داريم تا شما را با طرز تهيه خورشت به آلو با مرغ و نکاتي براي خوشمزه و خوش پخت شدن آن آشنا کنيم.
ميوهي به يکي از ميوههاي پاييزي است که بصورت خام طعم بينظيري دارد؛ اما شايد پختن خورشت با آن براي عدهي معدودي خيلي دلچسب نباشد؛ با اين حال اين ميوه در انواع خورشت و غذاها استفاده ميشود و با ذائقه بسياري از افراد اصطلاحا جور در ميآيد. قبلا در سايت ستاره شما را با طرز تهيه انواع غذا با به، طرز تهيه مرباي به و... آشنا کردهايم. اما در اين مطلب قصد داريم تا شما را با يکي ديگر از انواع غذاهاي خوشمزه با به، يعني طرز تهيه خورشت به آلو با مرغ آشنا کنيم؛ پس با ما همراه باشيد.
مقدار موادي که به آن اشاره ميشود، براي تهيه خورشت به آلو با مرغ براي دو نفر است. بنابراين در صورتي که قصد داريد براي نفرات بيشتري آن را تهيه کنيد، مقدار مواد اوليه را به نسبت تغيير دهيد.
مواد لازم براي تهيه خورشت به آلو با مرغ
ميوه به۱ عدد متوسط
سينه مرغبه مقدار لازم
آلو۱۰ عدد
پياز۱ عدد متوسط
رب گوجه فرنگي۱ قاشق غذاخوري
نمک فلفل و زردچوبه به مقدار کافي
دستور تهيه
۱. ميوه به را به خوبي شسته و آن را به صورت مکعبي يا با قالب، برش بزنيد. براي آنکه بههاي برش خورده سياه نشوند ميتوانيد آنها را در يک ظرف آب بريزيد.
۲. پياز را نيز خرد يا خلال کنيد و آن را با مقدار مورد نظرتان با نمک تفت دهيد؛ در ادامه تفت دادن به آن روغن و زردچوبه بزنيد تا پسازها طلايي رنگ شوند. در انتها روغن پيازها را بگيريد.
۳. بههاي خود را از آب خارج کرده و آب آن را بگيريد؛ سپس آنها را در همان روغني که پيازها را با آن سرخ کرديد، براي مدت ۳ الي ۴ دقيقه تفت دهيد. اين کار باعث ميشود که بهها توي خورشت له نشوند.
۴. حال نوبت به سرخ کردن مرغها ميرسد. در ابتدا بهتر است مرغها را آبپز کنيد و سپس آنها را با زعفران يا زردچوبه و نمک بزنيد سرخ کنيد.
۵. پيازها و رب را با هم مخلوط کنيد و در قابلمه مورد نظرتان براي پخت خورشت به آلو با مرغ بريزيد. تا زماني که که رب کاملا سرخ شود به تفت دادن ادامه دهيد و پس از آن فلفل را به آن اضافه کنيد. سپس مرغ و بعد از يک دقيقه به را به ظرف اضافه کنيد. دو دقيقه بعد نيز آلوهاي شسته شده را به ظرف اضافه کنيد.
نکته: دقت داشته باشيد که اگر از مقدار بيشتري مرغ استفاده ميکنيد و مرغها بخوبي پخته نشده، بايد اجازه دهيد که ابتدا مرغ به خوبي پخته شود و بعد از آن به را به قابلمه اضافه کنيد. در اين دستور چون ما از پخته شدن مرغ اطمينان داريم، به را با فاصله کمتر از ۲ دقيقه به قابلمه اضافه کرديم؛ ولي شما در خصوص ميزان پختگي مرغ اطمينان حاصل کنيد و به را پس از پخته شده به قابلمه اضافه کنيد.
۶. حال به مقدار لازم يعني به مقداري که آب فقط روي مواد را بگيريد، آب داغ يا آب جوش به قابلمه اضافه کنيد.
۷. اجازه دهيد خورشتتان به مدت نيم ساعت بر روي حرارت ملايم گاز پخته شود.
خورشت به آلو با مرغ شما آماده است؛ نوش جان.
ممکن است برخي از افراد اين غذا را بصورت شيرين دوست داشته باشند. در اين صورت هنگام سرخ کردن رب گوجه، يک قاشق شکر به آن اضافه کنيد.