طرز تهيه خمير پيتزا براي ۴ نفر
ستاره/ اگر در هر شرايطي دسترسي نداريد تا خمير پيتزاي آماده بخريد يا قصد داريد تا آنرا در خانه تهيه کنيد، به راحتي ميتوانيد در خانه اين کار را انجام دهيد.
پيتزا يکي از فست فودهاي پرطرفداري است که همه افراد، بزرگ و کوچک، پير و جوان از خوردنش لذت ميبرند. البته در اين ميان هستند کساني که براي حفظ تناسب اندام و با آکاهي از کالري پيتزا و رعايت مسائل بهداشتي ترجيح ميدهند پيتزا را در خانه و مطابق ميل و سليقه اهل خانواده تهيه کنند و در اين بين هيچ چيزي جاي خمير پيتزاي خانگي را نخواهد گرفت. بنابراين ما در اين مطلب قصد داريم تا شما را با طرز تهيه خمير پيتزا براي 4 نفر آشنا کنيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي خمير پيتزا براي 4 نفر
آرد ۳ پيمانه
مايه خمير ۱ قاشق غذاخوري
شکر ۱ قاشق غذاخوري
آب ۱ پيمانه
نمک½ قاشق چايخوري
روغن مايع يک سوم پيمانه
دستور تهيه
۱. ابتدا آب و شکر را بخوبي مخلوط کنيد. سپس مايه خمير را به آن اضافه کرده و براي مدت ۱۰ دقيقه به آن استراحت دهيد. در نظر داشته باشيد که آب شما نبايد خيلي سرد و نه خيلي داغ باشد. در واقع آب داغ باعث کشته شدن مايه خمير و آب سرد باعث ميشود که که مايه خمير عمل نيايد.
۲. نمک و روغن و مايه خمير عمل آمده را مخلوط کرده و به آرامي آرد الک شده را به آن بيفزاييد. دقت داشته باشيد که آرد را به آرامي به ظرف اضافه کنيد. (از سنگين کردن خمير بپرهيزيد.)
۳. خمير ايجاد شده را ورز بدهيد و براي مدت ۱ الي ۲ ساعت در ظرف تميزي که روي آن را سلفون کشيدهايد استراحت دهيد. اين کار کمک ميکند تا تا حجم خمير دو برابر شود.
۴. کف قالبي که ميخواهيد پيتزا را در آن بپزيد، چرب کنيد و کمي آرد بپاشيد. سپس خمير را به قطر نيم سانتيمتر کف سيني يا هر ابزار ديگري که براي اين کار داريد پهن کنيد و به کمک چنگال حفرههايي در آن ايجاد نماييد تا مانع از پف کردن خمير شود. در انتها روي سطح آن را با قلمو چرب کنيد.
۵. اگر قصد داريد که در همان زمان پيتزاي خود را بپزيد، نيازي نيست که خمير را جداگانه بپزيد. در واقع به محض اينکه خمير پيزاي شما آماده شد، ميتوانيد ديگر مواد را به خمير پيتزا اضافه کرده و پيتزاي خود را بپزيد. ولي اگر ميخواهيد نان پيتزا را جداگانه بپزيد و در زمان ديگري پيتزاي خود را تهيه کنيد، ظرف را درون طبقه وسط فر گذاشته و آن را در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد نيم پز کنيد