ستاره/ برای اینکه بتوانید کباب خوشمزه ای تهیه کنید، لازم است تا مواد آن را بخوبی و با نسبت‌های صحیح آماده کنید. از اینرو در این مطلب شما را با روش مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب آشنا خواهیم کرد.
 گوشت گوساله، قسمت اصلی گوشت برای تهیه کباب است. در اصل برای تهیه کباب کوبیده، نسبت مشخصی از گوشت گوساله را با گوشت گوسفند ترکیب می‌کنند تا یک کباب خوشمزه و با کیفیت تهیه شود.  توصیه می‌شود ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت گوساله (سردست) به یک کیلوگرم گوشت گوسفندی اضافه می‌کنیم تا میزان چربی گوشت متعادل شود. اما مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب چگونه انجام می‌شود؟

مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب
برای مزده دار کردن گوشت گوساله برای کباب از نمک، فلفل سیاه و زعفران استفاده کنید. پس اضافه کردن ادویه‌های دیگری مانند زردچوبه، پاپریکا و فلفل قرمز را فراموش کنید! همچنین برخی توصیه می‌کنند که از سیر و برگ بو استفاده کنید؛ در اصل این‌ها موادی نیستند که با ذائقه‌‌ی تمام افراد سازگار باشد. پس شما نیز این ریسک را نکنید و از همان مواد مرسوم یعنی نمک، فلفل سیاه و زعفران استفاده کنید.
البته می‌دانید که یکی از مواد اصلی در تهیه کباب، پیاز است. ولی آیا می‌دانید که بهترین زمان برای افزودن پیاز به گوشت کباب کوبیده چه زمانی است؟ برای افزودن پیاز به گوشت چرخ کرده ابتدا گوشت را با صفحه‌ی درشت چرخ گوشت، چرخ کنید. سپس پیاز را پیاز را از رنده ریز رد کنید و آب اضافی آن را با فشردن بین دست کاملا بگیرید و آن را همراه با قدری نمک به گوشت اضافه کرده و این بار گوشت را از صفحه ریز چرخ گوشت رد کنید. حالا مایه‌ی کباب آماده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar