ترفند مزه دار کردن گوشت گوساله براي کباب
ستاره/ براي اينکه بتوانيد کباب خوشمزه اي تهيه کنيد، لازم است تا مواد آن را بخوبي و با نسبتهاي صحيح آماده کنيد. از اينرو در اين مطلب شما را با روش مزه دار کردن گوشت گوساله براي کباب آشنا خواهيم کرد.
گوشت گوساله، قسمت اصلي گوشت براي تهيه کباب است. در اصل براي تهيه کباب کوبيده، نسبت مشخصي از گوشت گوساله را با گوشت گوسفند ترکيب ميکنند تا يک کباب خوشمزه و با کيفيت تهيه شود. توصيه ميشود ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت گوساله (سردست) به يک کيلوگرم گوشت گوسفندي اضافه ميکنيم تا ميزان چربي گوشت متعادل شود. اما مزه دار کردن گوشت گوساله براي کباب چگونه انجام ميشود؟
مزه دار کردن گوشت گوساله براي کباب
براي مزده دار کردن گوشت گوساله براي کباب از نمک، فلفل سياه و زعفران استفاده کنيد. پس اضافه کردن ادويههاي ديگري مانند زردچوبه، پاپريکا و فلفل قرمز را فراموش کنيد! همچنين برخي توصيه ميکنند که از سير و برگ بو استفاده کنيد؛ در اصل اينها موادي نيستند که با ذائقهي تمام افراد سازگار باشد. پس شما نيز اين ريسک را نکنيد و از همان مواد مرسوم يعني نمک، فلفل سياه و زعفران استفاده کنيد.
البته ميدانيد که يکي از مواد اصلي در تهيه کباب، پياز است. ولي آيا ميدانيد که بهترين زمان براي افزودن پياز به گوشت کباب کوبيده چه زماني است؟ براي افزودن پياز به گوشت چرخ کرده ابتدا گوشت را با صفحهي درشت چرخ گوشت، چرخ کنيد. سپس پياز را پياز را از رنده ريز رد کنيد و آب اضافي آن را با فشردن بين دست کاملا بگيريد و آن را همراه با قدري نمک به گوشت اضافه کرده و اين بار گوشت را از صفحه ريز چرخ گوشت رد کنيد. حالا مايهي کباب آماده است.