سوپ سبزيجات سپر بلاي سرماخوردگي
ستاره/ يکي از انواع سوپ ، سوپ سبزيجات با مرغ است. يک پيش غذاي ساده و خوشمزه که در آن از گوشت مرغ و سبزيجات متنوع بنا به سليقه خودتان استفاده ميشود. در اين مطلب دو روش تهيه سوپ مرغ و سبزيجات به شما آموزش داده ميشود. شما ميتوانيد از اين سوپ ها به عنوان سوپ مرغ براي سرماخوردگي استفاده کنيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ سبزيجات با مرغ
سينه مرغ ۱ تکه
جو پرک ۵ قاشق غذا خوري
هويج فرنگي۵ عدد
فلفل دلمه اي ۱ عدد
پيازچه ۳ عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده ۱ ليوان
اسفناج ۲۰۰ گرم
قارچ خرد شده۱ ليوان
عصاره مرغ ۱ بسته
عصاره سبزيجات۱ بسته
روغن زيتون ۳ قاشق غذا خوري
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آبليمو به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ سبزيجات با مرغ و اسفناج
عصاره مرغ و عصاره سبزيجات را با ۵ ليوان آب داخل قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد .
روغن زيتون را در يک تابه کمي گرم کنيد و تمام سبزيجات را که ريز خرد شده اند در روغن با حرارت ملايم تفت دهيد تا کمي نرم شوند و بوي خامي آنها گرفته شود.
جو پرک را با آب گرم بشوييد. سينه مرغ پخته را نيز ريز خرد کنيد و به همراه سبزيجات تفت داده شده داخل آب در حال جوشيدن بريزيد و نمک و فلفل اضافه کنيد.
شعله گاز را ملايم کنيد و اجازه دهيد مواد به آرامي پخته شوند و آب غذا به يک سوم برسد.
سبزيجات را به اندازه اي بپزيد که تنها نرم شوند ولي بافت خودشان را از دست ندهند.
اسفناج را شسته، درشت خرد کنيد و به طور جداگانه بخار پز کنيد.
پس از پخت مرغ و سبزيجات، سوپ را درون کاسه اي بريزيد و با اسفناج بخارپز شده تزيين کنيد و با آبليمو سرو کنيد.
نکاتي براي خوشمزه تر شدن سوپ مرغ و سبزيجات
اگر مرغ را از چند ساعت قبل از پخت داخل آب پياز و زعفران و سير بخوابانيد تا بوي بد آن گرفته شود، سوپ خوشمزه تري خواهيد داشت.
از آنجا که عصاره هاي سبزيجات و مرغ معمولا کمي شور هستند، بايد به مقدار نمکي که به سوپ مي زنيد دقت کنيد تا مبادا سوپ شما شور شود.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري رب گوجه فرنگي هم به سوپ سبزيجات و مرغ خود اضافه کنيد و يک سوپ قرمز داشته باشيد.