نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

صفر تا صد تهيه دسر پاييزي کدوحلوايي

منبع
خراسان
بروزرسانی
صفر تا صد تهيه دسر پاييزي کدوحلوايي

خراسان/ مواد لازم
  پوره کدو حلوايي - ۳ ليوان
  شکر - نصف ليوان
  خامه - نصف ليوان
  پودر ژلاتين – 2 قاشق غذاخوري
  پودر هل -  نصف قاشق چاي خوري
 مغزهاي خوراکي- براي تزئين

طرز تهيه
1- کدو حلوايي را بعد از پوست کردن خرد کنيد و با شکر و مقداري آب بگذاريد تا نرم شود و بپزد، زماني‌که آبش کشيده شد با ميکسر پوره کنيد .
2- پودر ژلاتين را با يک چهارم ليوان آب سرد روي حرارت کتري بن ماري کنيد و بگذاريد تا ژلاتين شفاف شود.
3- دو ليوان از پوره کدو و پودر هل و خامه را درون ميکسر بريزيد و خوب به هم بزنيد تا مواد يکدست شود.
4- بعد دو سوم ژلاتين بن ماري شده را اضافه کنيد و مواد را درون ليوان بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
5- براي لايه رويي يک ليوان پوره کدو را با بقيه ژلاتين مخلوط کنيد و روي لايه  قبلي بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد و با مغزهاي خوراکي تزيين کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره