خراسان/ مواد لازم
  پوره کدو حلوایی - ۳ لیوان
  شکر - نصف لیوان
  خامه - نصف لیوان
  پودر ژلاتین – 2 قاشق غذاخوری
  پودر هل -  نصف قاشق چای خوری
 مغزهای خوراکی- برای تزئین

طرز تهیه
1- کدو حلوایی را بعد از پوست کردن خرد کنید و با شکر و مقداری آب بگذارید تا نرم شود و بپزد، زمانی‌که آبش کشیده شد با میکسر پوره کنید .
2- پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت کتری بن ماری کنید و بگذارید تا ژلاتین شفاف شود.
3- دو لیوان از پوره کدو و پودر هل و خامه را درون میکسر بریزید و خوب به هم بزنید تا مواد یکدست شود.
4- بعد دو سوم ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و مواد را درون لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
5- برای لایه رویی یک لیوان پوره کدو را با بقیه ژلاتین مخلوط کنید و روی لایه  قبلی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید و با مغزهای خوراکی تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar