صفر تا صد تهيه دسر پاييزي کدوحلوايي
خراسان/ مواد لازم
پوره کدو حلوايي - ۳ ليوان
شکر - نصف ليوان
خامه - نصف ليوان
پودر ژلاتين – 2 قاشق غذاخوري
پودر هل - نصف قاشق چاي خوري
مغزهاي خوراکي- براي تزئين
طرز تهيه
1- کدو حلوايي را بعد از پوست کردن خرد کنيد و با شکر و مقداري آب بگذاريد تا نرم شود و بپزد، زمانيکه آبش کشيده شد با ميکسر پوره کنيد .
2- پودر ژلاتين را با يک چهارم ليوان آب سرد روي حرارت کتري بن ماري کنيد و بگذاريد تا ژلاتين شفاف شود.
3- دو ليوان از پوره کدو و پودر هل و خامه را درون ميکسر بريزيد و خوب به هم بزنيد تا مواد يکدست شود.
4- بعد دو سوم ژلاتين بن ماري شده را اضافه کنيد و مواد را درون ليوان بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.
5- براي لايه رويي يک ليوان پوره کدو را با بقيه ژلاتين مخلوط کنيد و روي لايه قبلي بريزيد و دوباره در يخچال بگذاريد و با مغزهاي خوراکي تزيين کنيد.