آموزش تهيه موس کدو حلوايي زنجبيلي
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم موس کدو حلوايي زنجبيلي
خامه۲ پيمانه
عصاره وانيل۱ قاشق چاي خوري
پوره کدو حلوايي۱ پيمانه
پنير خامه اي۲۳۰ گرم
پودر شکر۳ قاشق غذا خوري
شيريني زنجبيل دار۱.۵ پيمانه
شکلات سفيد (براي تزئين)۱۱۰ گرم
طرز تهيه موس کدو حلوايي زنجبيلي
زمان تهيه ۱۵دقيقه
زمان پخت ۰دقيقه
۱
مقداري از خامه را به همراه عصاره ي وانيل درون کاسه اي بريزيد و به کمک همزن آنرا خوب هم بزنيد تا خامه حالت پفي و نرمي بيشتري به خود بگيرد و بعد آنرا چند دقيقه اي درون يخچال بگذاريد
۲
پنير خامه اي و پوره ي کدو حلوايي را درون ظرفي بريزيد و خوب باهم مخلوط کنيد تا مخلوط نرم به دست بيايد. سپس پودر شکر را اضافه کنيد و دوباره خوب هم بزنيد، ميزان شيريني مواد به ذائقه ي شما بستگي دارد.
۳
بعد از چند دقيقه خامه ي زده شده را از يخچال بيرون بياوريد و نصف آنرا با مخلوط کدو حلوايي و پنير خامه اي مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد. و چند دقيقه اي درون يخچال قرار دهيد.
۴
حالا شيريني يا بيسکوئيت زنجبيلي را به اندازه هاي دلخواه خرد کنيد و کف ظرف مورد نظر بريزيد.
۵
بعد از اينکه بيسکوئيت هاي زنجبيلي را در ته ظرف ريختيد سپس روي آنها مخلوط کدو حلوايي را بريزيد و روي آن نيز خامه را بريزيد و دوباره بيسکوئيت هارا روي لايه ي بالاتر بريزيد. اين کار را لايه لايه به ترتيب انجام دهيد.
۶
سعي کنيد لايه ي آخر را با خامه تمام کنيد و سپس روي آن يک تکه شکلات سفيد براي تزئين روي آن قرار دهيد.