سرآشپز پاپیون/ مواد لازم موس کدو حلوایی زنجبیلی
خامه‏۲ پیمانه
عصاره وانیل۱ قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی۱ پیمانه
پنیر خامه ای۲۳۰ گرم
پودر شکر۳ قاشق غذا خوری
شیرینی زنجبیل دار۱.۵ پیمانه
شکلات سفید (برای تزئین)۱۱۰ گرم

طرز تهیه موس کدو حلوایی زنجبیلی
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
۱
مقداری از خامه را به همراه عصاره ی وانیل درون کاسه ای بریزید و به کمک همزن آنرا خوب هم بزنید تا خامه حالت پفی و نرمی بیشتری به خود بگیرد و بعد آنرا چند دقیقه ای درون یخچال بگذارید
۲
پنیر خامه ای و پوره ی کدو حلوایی را درون ظرفی بریزید و خوب باهم مخلوط کنید تا مخلوط نرم به دست بیاید. سپس پودر شکر را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید، میزان شیرینی مواد به ذائقه ی شما بستگی دارد.
۳
بعد از چند دقیقه خامه ی زده شده را از یخچال بیرون بیاورید و نصف آنرا با مخلوط کدو حلوایی و پنیر خامه ای مخلوط کنید و خوب هم بزنید. و چند دقیقه ای درون یخچال قرار دهید.
۴
حالا شیرینی یا بیسکوئیت زنجبیلی را به اندازه های دلخواه خرد کنید و کف ظرف مورد نظر بریزید.
۵
بعد از اینکه بیسکوئیت های زنجبیلی را در ته ظرف ریختید سپس روی آنها مخلوط کدو حلوایی را بریزید و روی آن نیز خامه را بریزید و دوباره بیسکوئیت هارا روی لایه ی بالاتر بریزید. این کار را لایه لایه به ترتیب انجام دهید.
۶
سعی کنید لایه ی آخر را با خامه تمام کنید و سپس روی آن یک تکه شکلات سفید برای تزئین روی آن قرار دهید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar