کوکپد/ پیشنهاد میکنم تا فصل هندوانه هست این کیک رو تست کنید ،رنگ کیک بخاطر اب هندونه یکمی به صورتی میزنه هرچی هندونه رسیده تر وشیرین تر باشه کیکتون خوشمزه تر میشه ،واما کیک من از اونجایی که هندونمون مایل به صورتی بود قرمز نبود کیکم خیلی کم صورتی بود ولی داخل عکس اصلا مشخص نشد و زرد شد رنگش🙆
اینکه روی کیکم خرد هست، یه لایه روی کیک برش زدم کرم پاتیسیر ریختم و اون تیکه کیک رو خورد کردم و روی کرم ریختم 😁

مواد لازم
آرد دو پیمانه (250گرم)
آب هندونه یک پیمانه (هندوانه رو میکس و بعد صاف کنید) 🍉
3/4 پیمانه روغن مایع
3 عدد تخم مرغ
1 پیمانه شکر
وانیل یک دوم قاشق چایی خوری
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
مراحل
ابتدا تخم مرغ (اون زائده سفید رنگی که به زرده تخم مرغها چسبیده رو حتما جدا کنید)شکر و وانیل رو باهم مخلوط کرده وباهمزن بزنید تا کرم رنگ بشه و حجم بگیره
 بعد به ترتیب اب هندوانه و روغن رو اضافه کنید ودراخر ارد و بکینگ پودر سه بار الک‌شده رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید
 نهایتا در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ،حدود چهل و پنج دقیقه بپزید حتما بعد از نیم ساعت چک کنید چون دمای فرها متفاوته

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar