نماد آخرین خبر

تهيه غذا‌هاي سنتي ترکي با آشپز ترکيه‌اي

منبع
بروزرسانی
تهيه غذا‌هاي سنتي ترکي با آشپز ترکيه‌اي

سفره ايرني/ فيليز اوزتورک (Filiz Ozturk)، يکي از سرآشپز‌هاي ترکيه‌اي در اينجا طرز تهيه دو غذاي خوشمزه سنتي ترکي را آموزش مي‌دهد.

تهيه غذا‌هاي سنتي ترکي با آشپز ترکيه‌اي

کوفته سوخاري

ميزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پياز (رنده شد ه): يک عدد
سير (رنده شده): 2 حبه
تخم مرغ: يک عدد

نان تست: يک الي دو عدد
زيره (پودر شده): يک قاشق چاي خوري
فلفل سياه (پودر شده): يک قاشق چاي خوري
برگ جعفري (ريز خرد شده): 7 عدد
روغن: يک دوم پيمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس

گوجه فرنگي (رنده شده): 3 عدد
سير (ريز خرد شده): يک حبه
سرکه: يک قاشق سوپ خوري
شکر: يک قاشق چاي خوري
نمک: يک قاشق چاي خوري
آشپزي با شف ترکيه اي

تهيه غذا‌هاي سنتي ترکي با آشپز ترکيه‌اي

طرز تهيه:

گوشت چرخ کرده، پياز و سير رنده شده، تخم مرغ، زيره، فلفل سياه، برگ جعفري ريز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد.
نان تست ها را در مقدار کمي آب قرار دهيد تا خيس بخورند و سپس به مواد اضافه کنيد.
مواد را به خوبي ورز دهيد.
گلوله هايي به اندازه گردو از مواد جدا کنيد.
روغن را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد و کوفته ها را در آن سرخ کنيد تا برشته شوند.
براي تهيه سس، گوجه فرنگي رنده شده، سير ريز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبي حدود 5 دقيقه روي حرارت قرار دهيد گه گاه هم بزنيد.
سس را روي کوفته ها بريزيد و در صورت تمايل به همراه سيب زميني سرخ کرده سرو کنيد.
سوپ عدس قرمز

ميزان سرو: 6 الي 8 نفر

مواد لازم:

عدس قرمز: 2 پيمانه
پياز (ريز خردشده): يک عدد
سيب زميني: يک عدد
سير (ريز خرد شده): 2 حبه
کره: يک قاشق چاي خوري
نمک: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
مواد لازم رويه:

روغن زيتون: يک قاشق چاي خوري
فلفل قرمز (پودر شده): يک دوم قاشق چاي خوري
آشپزي با شف ترکيه اي

طرز تهيه:

عدس، پياز و سير ريز خرد شده را در ظرف مناسبي روي حرارت قرار دهيد.
سيب زميني را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهيد و به مواد اضافه کنيد.
مقداري آب اضافه کنيد، طوري که حدود چهار انگشت آب روي مواد را بگيرد.
نمک بيفزاييد و اجازه دهيد مواد روي حرارت بپزند و نرم شوند.
سپس کره را اضافه کنيد و سوپ را در مخلوط کن بريزيد و به صورت پوره در آوريد.
روغن زيتون را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد و فلفل قرمز پودر شده را حدود 2 دقيقه در آن تفت دهيد.
اين مخلوط را روي سوپ بريزيد.
سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar