آموزش تهيه ژله آب هويج
کوکپد/ مواد لازم
آب هويج طبيعي سه ليوان و نيم
شير يک و نيم ليوان
نصف ليوان شکر
4 ق غ پودر ژلاتين
گلاب 4 تا 5 ق ع
وانيل دلخواه
مراحل
پودر ژلاتين را به شير سرد اضافه کرده ۵ دقيقه صبر کنيد تا حالت اسفنجي بگيرد سپس روي حرارت بسيار کم به طور مداوم هم بزنيد تا ژلاتين ها کاملاً حل شود کنار بگذاريد تا سرد شود
آب هويج شکر و گلاب را مخلوط کرده تا شکر حل شود مخلوط شير را به آن اضافه کرده خوب هم بزنيد
قالب دلخواه تان را با چند قطره روغن مايع کاملا چرب کنيد ژله را درون قالب ريخته و در يخچال براي حدوداً سه ساعت بگذاريد تا کاملاً ببندد نوش جان