آموزش تهيه واويشکاي سويا يک غذاي روسي

کوکپد/ واويشکا در واقع يکي از دسته غذاهاي روسي هست که پس از حمله روسها به ايران وارد کشور ما شد... از جنگ جهاني دوم به بعد اين غذا در مناطق شمالي و به خصوص در گيلان طرفداران زيادي رو به خودش اختصاص داده که بعدها مدلهاي متفاوتي از اين نوع غذا در شهرهاي مختلف تهيه شده و به همين علت هم، اکنون مدلهاي مختلفي از اين غذا طبخ ميشه...
مواد لازم براي ۲نفر
1 پيمانه......... سويا
1 عدد............ پياز بزرگ
1 عدد........... فلفل دلمهاي
2 حبه.......... سير
1-2 قغ......... رب گوجهفرنگي
مقداري......... نمک، فلفل سياه، زردچوبه و پودر آويشن
چند قطره...... آبليموي تازه
1 عدد............ سيبزميني
مراحل
ابتدا سوياها رو حدود نيم ساعت در آب گرم خيس ميکنيم... بعد، اونها رو آبکش و قبل از استفاده، اونها رو با دست حسابي فشارشون ميديم تا آب اضافي از آنها کاملا خارج بشه...
بعد، يک عدد پياز رو پوست کنده و به صورت نگيني خرد ميکنيم... سپس پيازها رو داخل روغن به خوبي تفت ميديم تا سرخ بشن...
پس از سرخ شدن پيازها، سوياها رو همراه با فلفلدلمهاي به پياز اضافه کرده و اونها رو هم تفت ميديم...
بعد از تفت دادن سويا، نمک، فلفل، زردچوبه، سير و پودر آويشن رو هم به ترکيباتمون اضافه ميکنيم و با هم، مواد رو مخلوط ميکنيم...
در اين مرحله رب گوجهفرنگي رو، به ترکيبات اضافه کرده و به خوبي تفت ميديم تا مزه خامي اون از بين بره...
در پايان، سيب زميني رو هم، خرد کرده و داخل روغن سرخ ميکنيم تا در کنار واويشکا اون رو سرو کنيم... در هنگام سرو هم، چند قطره از ليموي تازه، روي موادمون ميچکونيم و ميل ميکنيم...
واويشکاي سوياي ما آمادست... نوش جان...