کوکپد/ واویشکا در واقع یکی از دسته غذاهای روسی هست که پس از حمله روس‌ها به ایران وارد کشور ما شد... از جنگ جهانی دوم به بعد این غذا در مناطق شمالی و به خصوص در گیلان طرفداران زیادی رو به خودش اختصاص داده که بعدها مدل‌های متفاوتی از این نوع غذا در شهرهای مختلف تهیه شده و به همین علت هم، اکنون مدل‌های مختلفی از این غذا طبخ میشه...

مواد لازم برای  ۲نفر
1 پیمانه......... سویا
1 عدد............ پیاز بزرگ
1 عدد........... فلفل دلمه‌ای
2 حبه.......... سیر
1-2 ق‌غ......... رب گوجه‌فرنگی
مقداری......... نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن
چند قطره...... آبلیموی تازه
1 عدد............ سیب‌زمینی
مراحل
ابتدا سویاها رو حدود نیم ساعت در آب گرم خیس میکنیم... بعد، اونها رو آبکش و قبل از استفاده، اونها رو با دست حسابی فشارشون میدیم تا آب اضافی از آنها کاملا خارج بشه...
بعد، یک عدد پیاز رو پوست کنده و به صورت نگینی خرد میکنیم... سپس پیازها رو داخل روغن به خوبی تفت میدیم تا سرخ بشن...
پس از سرخ شدن پیازها، سویاها رو همراه با فلفل‌دلمه‌ای به پیاز اضافه کرده و اونها رو هم تفت میدیم...
بعد از تفت دادن سویا، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر و پودر آویشن رو هم به ترکیباتمون اضافه میکنیم و با هم، مواد رو مخلوط میکنیم...
در این مرحله رب گوجه‌فرنگی رو، به ترکیبات اضافه کرده و به خوبی تفت میدیم تا مزه خامی اون از بین بره...
در پایان، سیب زمینی رو هم، خرد کرده و داخل روغن سرخ میکنیم تا در کنار واویشکا اون رو سرو کنیم... در هنگام سرو هم، چند قطره از لیموی تازه، روی موادمون میچکونیم و میل میکنیم...
واویشکای سویای ما آمادست... نوش جان... 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar