غذاي سنتي و محلي آش کشک لاهيجان
کوکپد/ اين آش سنتي لاهيجانه که ماه رمضون ها پخته ميشه.برخلاف آش رشته خيلي سبک و زود هضمه.اميدوارم خوشتون بياد.
مواد لازم آش کشک لاهيجان
گوشت گوسفندي بااستخوان۴۰۰ گرم
نخود ولوبيا سفيد۳۰۰ گرم
سبزي (آش)۴۰۰ گرم
برنج نيم دانه۱/۵ پيمانه
کشک۵۰۰ گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سير داغ ،پيازداغ،نعناداغبه مقدار لازم
طرز تهيه آش کشک لاهيجان
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۹۰دقيقه
۱
گوشت،نخود و لوبيا راباکمي زرچوبه و نمک به صورت آبگوشت بار ميگذارد تابپزد(نخود و لوبيا را از شب قبل خيس دهيد)
۲
برنج راشسته و باکمي نمک خيس ميدهيم.بعد با آب خودش در يک قابلمه مناسب ريخته و روي اجاق ميگذرايم تا پخته شود
۳
سبزي آش خورد شده رابه برنج پخته اضافه ميکنيم تا بپزد
۴
دراين مرحله گوشت پخته را از استخوانهاي جدا کرده و کمي له ميکنيم و به همراه نخود و لوبيا به آش اضافه ميکنيم.گاه گاهي هم ميزنيم تا خوب جا بيفتد.
۵
پيازداغ ،سيرداغ و نعنا داغ رابه همراه نصفي از کشک به آش اضافه ميکنيم و صبر ميکنيم تا خوب جا بيفتد
۶
درآخر آش راباکشک و سير،پياز داغ و نعنا تزيين ميکنيم.
ساير نکات آش کشک لاهيجان
اين آش به خاطر وجود کشک نسبت به بقيه آشها رنگ سفيد تري دارد.بهتر است که از مخلوط کشک محلي و بازاري استفاده شود تا آش طعم بهتري داشته باشد.
اگر از اين دستور استفاده کرديد و برايتان مفيد بود براي شادي روح مادرم صلواتي بفرستيد(هنوزهم طعم آش کشکهاش زير دندونمه)