یامی شف/ گوجه گیلاسی خشک شده در فر که در روغن زیتون خوابانده شده و برای استفاده در انواع غذا، سالاد، سوپ، پاستا، پیتزا، ساندویچ و… مفید و بسیار خوشمزه است.
یک بار این گوجه های خشک شده در روغن زیتون را درست نموده و خواهید دید که هرگز طعم و مزه آن را فراموش نخواهید کرد.

گوجه خشک شده در فر
گوجه های شسته شده و خرد شده را در فر خشک کنید فرقی نمی کند که از گوجه گیلاسی یا گوجه بزرگ استفاده می کنید فقط سعی کرده تا گوجه ها آبدار باشند.همچنین می توانید گوجه ها را در زیر نور خورشید خشک کنید. در فرایند خشک کردن، گوجه را با کمی نمک و به دلخواه فلفل قرمز طعم دار کنید.
گوجه های خشک شده را تا ۳ ماه می توانید در ظرف در بسته در فریزر نگه داری کنید سپس هر وقت نیاز داشتید از فریزر بیرون آورده و در روغن زیتون قرار دهید.

مواد تشکیل دهنده گوجه خشک شده:
برای تهیه یک دسته گوجه فرنگی “خشک شده” ، به مواد زیر احتیاج دارید:
گوجه فرنگی تازه: از گوجه گیلاس استفاده کنید زیرا هم سریع تر خشک شده و هم عطر و طعم بیش تری دارند.
نمک: نمک تنها ماده ای است که در دستور اصلی وجود دارد و سبب بهبود طعم گوجه خشک شده می شود. البته به خاطر داشته باشید که بیش از حد از نمک استفاده نکنید.
روغن زیتون(اختیاری): توصیه میکنم گوجه های خشک شده را در ظرفی پر از روغن زیتون نگه داری کنید زیرا سبب بهبود عطر، طعم و تازگی گوجه خواهید شد.
علاوه بر این، انواع چاشنی را می توانید به این دستور اضافه  کنید.
**می توانید از برخی گیاهان خشک شده (مانند رزماری، پونه کوهی، آویشن و غیره) یا ادویه جات (مانند ادویه ایتالیایی، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا و غیره)استفاده نمایید.
گوجه فرنگی را پس از خشک شدن، در روغن زیتون قرار داده و با چاشنی های بالا طعم دار کنید حتی می توانید سیر درسته و برگ بو را در ظرف روغن زیتون و گوجه خشک شده قرار دهید.

مواد مورد نیاز گوجه خشک شده در فر
گوجه گیلاسی ۲ پیمانه
نمک
روغن زیتون به میزان لازم
ادویه ها به دلخواه
پودر سیر
پودر پیاز
پاپریکا
پودر فلفل قرمز
پودر آویشن
پودر رزماری
برگ بو
سیر
طرز تهیه
۱
فر را با دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس گوجه گیلاسی ها را از وسط برش داده و آن ها را از قسمت پوست گوجه روی سینی فر قرار دهید.

۲
به مدت ۵/۲ تا ۵/۳ ساعت یا تا زمانی که گوجه گیلاسی خشک شود، بپزید و در حین پخت مراقب گوجه گیلاسی باشید تا نسوزد.
۳
از فر خارج کرده و بلافاصله سرو کنید. یا برای نگهداری، گوجه فرنگی های خشک شده را به شیشه منتقل کرده و با روغن زیتون پر کنید تا گوجه فرنگی ها کاملاً پوشانده شوند. هر چاشنی که دوست دارید را اضافه کنید و تا ۲ هفته در یخچال قرار دهید.
نکته: برای گوجه های بزرگ تر بهتر است قبل از پخت قسمت آبکی و تخمه دار آن را با قاشق جدا کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar