خراسان/ چی لازم دارم:
  پیاز بزرگ  یک عدد
   گل کلم کوچک  یک عدد
   آب غوره   یک قاشق غذاخوری
   روغن   به اندازه کافی
   گوشت خورشی   ۳۰۰ گرم
   رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری
   نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و دارچین   به اندازه کافی
چطور بپزم:
1-  برای تهیه خورش گل کلم ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
2-  سپس قابلمه ای را که برای پخت خورش در نظر گرفته اید، روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.
3-  اجازه دهید روغن کمی داغ شود ، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4- پس از این‌که پیاز شفاف و نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند.
5- در مرحله بعد گوشت  را به صورت قرمه ای ( مانند خورش قرمه سبزی ) خرد و به قابلمه اضافه کنید.
6- گوشت و پیاز را تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.
7- پس از این‌که رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید. حرارت زیر قابلمه را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
8- گل کلم را به قطعات دلخواه خرد کنید.
9- مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و گل کلم را تفت دهید تا طلایی شود.
10- پس از این‌که گوشت به طور کامل پخت ، گل کلم را به همراه مقداری نمک و آب غوره به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
نکته
*  پس از این‌که گل کلم را به خورش اضافه کردید خورش نباید مدت زیادی روی حرارت بماند چون بافت لطیف گل کلم ممکن است له شود.
*  گل کلم یک منبع عالی از ویتامین C، فولات، ویتامین K ، ویتامین های B و ویتامین E ، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و آهن است. ویتامین C همراه با سایر ترکیبات سودمند موجود در گل کلم  به جلوگیری از انواع مختلف عفونت کمک می کند و مانع از بروز التهاب ناشی از بیماری ها می شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar