شور و شیرین/ چی لازم دارم:
روغن جامد مرغوب.............. 350 گرم
پودر شکر............. 300 گرم
پودر زنجبیل.............. 10 گرم
بیکینگ پودر............... 1 قاشق چایخوری
آرد............. 750 گرم
گردوی آسیاب کرده................ 75 گرم
پودر نارگیل برشته کرده................ 50 گرم
پودر شکر برای روی شیرینی..................... به میزان لازم
پودر زنجفیل برای روی شیرینی  ..............  به میزان لازم
چطور بپزم:
همة مواد را به جز پودر شکر و پودر زنجبیل، در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر باز کنید و با برشگر هلالی شکل قالب بزنید و با فاصله از هم، در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید. حالا شیرینی را از فر درآورید و بگذارید در سینی خنک شوند. اینک روی شیرینی‌ها، مخلوط پودر شکر و زنجفیل بپاشید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم است. خواص زنجبیل گوناگون است؛ از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar