شيريني زنجبيلي بخوريد تا سرما نخوريد
شور و شيرين/ چي لازم دارم:
روغن جامد مرغوب.............. 350 گرم
پودر شکر............. 300 گرم
پودر زنجبيل.............. 10 گرم
بيکينگ پودر............... 1 قاشق چايخوري
آرد............. 750 گرم
گردوي آسياب کرده................ 75 گرم
پودر نارگيل برشته کرده................ 50 گرم
پودر شکر براي روي شيريني..................... به ميزان لازم
پودر زنجفيل براي روي شيريني .............. به ميزان لازم
چطور بپزم:
همة مواد را به جز پودر شکر و پودر زنجبيل، در کاسة مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود. آنگاه خمير را روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقريبي 1 سانتيمتر باز کنيد و با برشگر هلالي شکل قالب بزنيد و با فاصله از هم، در سيني داراي کاغذ روغني بچينيد. سپس شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 150 درجة سانتيگراد بپزيد. حالا شيريني را از فر درآوريد و بگذاريد در سيني خنک شوند. اينک روي شيرينيها، مخلوط پودر شکر و زنجفيل بپاشيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.
زنجبيل جزء گياهان دارويي مهم است. خواص زنجبيل گوناگون است؛ از جمله ضد تهوع، مقوي قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتري، آنتي اکسيدان، ضد سرفه، ضد سموم کبدي، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سيستم ايمني، ضد نفخ، افزايش ترشحات روده اي معدي، پايين آورنده کلسترول خون، محرک گردش خون مغزي و محرک هضم غذا مي باشد.