اطلاعات/ کیک کلم یک غذای عربی است که شاید بتوان آن را با دلمه کلم خودمان مقایسه کرد. این غذا ظاهر جذابی دارد و می‌تواند زینت بخش سفره شما باشد.
چی لازم دارم:
برنج ‏ ‏ دو پیمانه
کلم برگ ‏ ‏ ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ‏ ‏ نیم کیلو ‏
سیر ۵ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
پودر پاپریکا ‏ ‏ ۲ر۱ قاشق چایخوری
نعناع خردشده ‏ دو‏ دسته کوچک
جعفری خرد شده ۲ دسته کوچک
رب گوجه فرنگی یک قاشق سرپُر
پیاز ‏ ‏ ۱ عدد
آب لیمو ۴ر۱ پیمانه
شکر ۲ر۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
چطور بپزم:
کلم را خوب بشویید و ورقه کنید. سپس برگ کلم را در آب جوش و کمی سرکه جوشانده و وقتی نرم شدند، آبکش کنید. برنج را خیس کرده و سیرها را در‌هاون با نعناع و جعفری خوب له کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را خوب سرخ کنید و بعد سیرها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس ادویه‌ها را اضافه کرده و حدود ۱۵ ثانیه تفت دهید. حالا گوشت چرخ شده را اضافه و سرخ کنید. در نهایت آب برنج را خالی کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید. نعناع و جعفری را هم در این مرحله اضافه کنید. کف قابلمه را با روغن کمی چرب کرده و برگ‌های کلم را در ته و دیواره قابلمه بچینید. کمی از مایه گوشت و برنج را در قابلمه ریخته و روی آن را با لایه‌ای از برگ کلم بپوشانید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا قابلمه تقریبا پر شود. یک بشقاب سنگین را به عنوان وزنه روی مواد داخل قابلمه قرار دهید و برنج را دم کنید. در میانه پخت، نصف لیوان آب را با آب لیمو، شکر، روغن، نمک و فلفل مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. در پایان وقتی برنج خوب دم کشید، کیک کلم را در دیس برگردانده و سرو کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar