مافين سيبزميني به سبک سرآشپز آلماني
تابناک با تو/ هيچ کس به اندازه کافي سيب زميني نمي پزد، هميشه مقداري از آن ميماند. سيبزمينيهاي مانده ميتوانند به يک ميانوعده ساده تبديل شوند که ممکن است قبلاً درست نکرده باشيد: مافين سيبزميني.
مافين سيب زميني براي قرار دادن در جعبه ناهار کودکان يا به عنوان يک غذاي فرعي در کنار وعده اصلي بسيار مناسب است. مافين سيب زميني در اصل سيبزميني لِه شدهاي است که همراه با تخممرغ ، پنير و سبزيجات، پخته ميشود.
براي تهيه شش مافين، يکي از سرآشپزهاي سازمان صنعتي توليدکنندگان و فروشندگان سيب زميني آلمان ميگويد شما به 300گرم سيب زميني درشت له شده نياز داريد.
براي اين کار، يک عدد پياز سفيد، دو عدد پيازچه ريز خردشده يه اضافه 50 گرم چدار رنده شده، 50 گرم پارمزان رنده شده، يک عدد تخم مرغ، سه قاشق غذاخوري خامه تازه و کمي نمک و فلفل نياز داريد.
مخلوط را خوب به هم بزنيد و در سيني چرب شده بريزيد، سپس آن را با دماي دويست درجه بپزيد. فر بايد حدود 15 دقيقه قبل از پختن مافين گرم شده باشد.