کتاب کاله/ اگر دنبال یک سس سالسا تند و تیز هستید تا عطر و طعم متفاوتی به غذاهای خود اضافه کنید، سس سالسا هالوپینو دقیقا همان چیزی است که دنبالش هستید. طعم بی‌نظیر فلفل هالوپینو باعث تمایز این سس با سایر سس‌های سالسا می‌شود. در سایر انواع سس سالسا، پایه اصلی سس، گوجه فرنگی است و فلفل به آن اضافه می‌شود ولی در سس سالسا هالوپینو، پایه اصلی سس، فلفل هالوپینو بوده و به همین دلیل طعمی متمایز و تندی قابل توجهی دارد که دل عاشقان سس‌های تند را می‌برد. فلفل هالوپینو سرشار از ویتا‌مین‌های بی (B) و سی (C) است به خاطر همین ویتامین‌ها در تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با انواع سرطان‌ها، تاثیرگذار است. با تهیه سس سالسا هالوپینو، علاوه بر بهره‌مند شدن از این خواص بی‌نظیر، به غذاهایتان عطر و طعم دیگری می‌دهید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه سس سالسا هالوپینو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا هالوپینو
فلفل هالوپینونه عدد
پیاز سفید بزرگ نصف
پیاز سفید یک عدد
سیر سه حبه
لیموترشدو عدد
گشنیز۱۲ شاخه
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه سس سالسا هالوپینو
مرحله اول
ابتدا ماهیتابه را بدون روغن روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز و فلفل هالوپینو را به شکل ریز خرد کنید. پیاز و فلفل هالوپینو خرد شده را همراه با سیر حبه‌ای داخل ماهیتابه انداخته و تفت دهید. سیر را با پوست داخل ماهیتابه بیاندازید. آن‌ها را ۲۰ دقیقه در ماهیتابه خشک تفت دهید.
مرحله دوم
پس از تفت دادن، ماهیتابه را از روی گاز برداشته و بگذارید مواد کمی خنک شود. سپس پوست سیر را جدا کنید و آن را همراه با فلفل و پیاز داخل مخلوط‌کن بریزید. آب لیموترش، گشنیز، یک چهارم فنجان آب و یک قاشق چای‌خوری نمک را هم به آن اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط و یکدست کنید. بعد از سی ثانیه مخلوط کردن مواد، بافت سس شکل می‌گیرد.
مرحله سوم
در همان تابه‌ای که فلفل را تفت داده بودید، دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و سس ترکیب شده را در روغن داغ بریزید. این مرحله طعم‌دار کردن نام دارد. بعد از یک دقیقه شعله را کم کنید و اجازه دهید که مواد ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشند.
نکات
این سس را بعد از سرد شدن می‌توانید با غذاهای مختلف مثلامرغ بریان سرو کنید.
به جای تفت دادن فلفل در ماهیتابه می‌توانید روش دیگری را برای سرخ کردن آن استفاده کنید. فلفل‌ها را در سینی فر بگذارید و ۳۰ دقیقه با دمای متوسط در فر حرارت دهید. یادتان نرود که یک بار فلفل‌ها را برگردانید تا کاملا برشته شوند.
منبع: mexicanfoodjournal

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar