سس سالسا هالوپينو براي عاشقان طعم تند
کتاب کاله/ اگر دنبال يک سس سالسا تند و تيز هستيد تا عطر و طعم متفاوتي به غذاهاي خود اضافه کنيد، سس سالسا هالوپينو دقيقا همان چيزي است که دنبالش هستيد. طعم بينظير فلفل هالوپينو باعث تمايز اين سس با ساير سسهاي سالسا ميشود. در ساير انواع سس سالسا، پايه اصلي سس، گوجه فرنگي است و فلفل به آن اضافه ميشود ولي در سس سالسا هالوپينو، پايه اصلي سس، فلفل هالوپينو بوده و به همين دليل طعمي متمايز و تندي قابل توجهي دارد که دل عاشقان سسهاي تند را ميبرد. فلفل هالوپينو سرشار از ويتامينهاي بي (B) و سي (C) است به خاطر همين ويتامينها در تقويت سيستم ايمني بدن و مبارزه با انواع سرطانها، تاثيرگذار است. با تهيه سس سالسا هالوپينو، علاوه بر بهرهمند شدن از اين خواص بينظير، به غذاهايتان عطر و طعم ديگري ميدهيد. در ادامه همراه باشيد تا طرز تهيه سس سالسا هالوپينو را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه سس سالسا هالوپينو
فلفل هالوپينونه عدد
پياز سفيد بزرگ نصف
پياز سفيد يک عدد
سير سه حبه
ليموترشدو عدد
گشنيز۱۲ شاخه
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
نمک يک قاشق چايخوري
طرز تهيه سس سالسا هالوپينو
مرحله اول
ابتدا ماهيتابه را بدون روغن روي حرارت متوسط گاز بگذاريد تا داغ شود. سپس پياز و فلفل هالوپينو را به شکل ريز خرد کنيد. پياز و فلفل هالوپينو خرد شده را همراه با سير حبهاي داخل ماهيتابه انداخته و تفت دهيد. سير را با پوست داخل ماهيتابه بياندازيد. آنها را ۲۰ دقيقه در ماهيتابه خشک تفت دهيد.
مرحله دوم
پس از تفت دادن، ماهيتابه را از روي گاز برداشته و بگذاريد مواد کمي خنک شود. سپس پوست سير را جدا کنيد و آن را همراه با فلفل و پياز داخل مخلوطکن بريزيد. آب ليموترش، گشنيز، يک چهارم فنجان آب و يک قاشق چايخوري نمک را هم به آن اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط و يکدست کنيد. بعد از سي ثانيه مخلوط کردن مواد، بافت سس شکل ميگيرد.
مرحله سوم
در همان تابهاي که فلفل را تفت داده بوديد، دو قاشق غذاخوري روغن اضافه کنيد و سس ترکيب شده را در روغن داغ بريزيد. اين مرحله طعمدار کردن نام دارد. بعد از يک دقيقه شعله را کم کنيد و اجازه دهيد که مواد ۱۵ دقيقه ديگر روي حرارت ملايم بجوشند.
نکات
اين سس را بعد از سرد شدن ميتوانيد با غذاهاي مختلف مثلامرغ بريان سرو کنيد.
به جاي تفت دادن فلفل در ماهيتابه ميتوانيد روش ديگري را براي سرخ کردن آن استفاده کنيد. فلفلها را در سيني فر بگذاريد و ۳۰ دقيقه با دماي متوسط در فر حرارت دهيد. يادتان نرود که يک بار فلفلها را برگردانيد تا کاملا برشته شوند.
منبع: mexicanfoodjournal