کوکپد/ مواد لازم برای  4 نفر
3 پیمانه گندم پوست کنده
1 عدد کدوحلوایی کوچک
1 عدد پیاز
3 عدد گردن مرغ
دارچین و نمک به مقدار لازم
مراحل
ابتدا گندم رو خیس میکنیم. بهتره این کار رو از شب قبل انجام بدید و چند بار اب گندم رو عوض کنید
 گردن مرغ رو با پیاز میپزیم. به جای گردن مرغ میشه گوشت گوسفند، ترجبحا گردن و یا بوقلمون هم استفاده کرد
 پس از پختن گردن، پیاز رو جدا میکنیم و گندم رو تو آب گردن میریزیم. حدود دو بند انگشت آب مرغ بالای گندم باشه اگر کم بود آب اضافه کنید
 بعد نیم ساعت کدو حوایی که خورد کردید رو اضافه کنید. میشه کدوها رو قبلش هم تو مایتابه با آب کم بخارپز کرد.
 در قابلمه رو بگذارید تا با شعله کم یه ساعت بپزه. هر چند دقیقه هم بزنید، ته نگیره. 2 قاشق چایخوری دارچین هم اضافه کنید.
 در پایان گردن رو جدا و گوشتش رو بگیرید. گندم و حلوا رو هم میکس کنید. من تو قابلامه مسی ریختم و میکس کردم. بعد بگذارید یه کم حرارت ببینه حدود 10 دقیقه و گوشت رو اضافه کنید
 نوش جان با دارچین و نمک یا شکر بسته به طبع خودتون میل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar