صفر تا صد تهيه آش آلو
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم آش آلو
برنج۱ استکان
سبزي آش پاک کرده۱ کيلوگرم
پياز۳ عدد
لپه۱/۲ استکان
آلو (تازه)۱ کيلوگرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه آش آلو
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۱۲۰دقيقه
۱
لپه و برنج رو از شب قبل خيس کنين. آلوها رو شسته کمي توي آب بذارين. پيازها رو خلال کرده با نمک و زردچوبه در روغن سرخ کنين.
۲
گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و به صورت کوفته ريزه در آوريد.
۳
لپه و برنج را با پياز در آب بريزيد و بپزيد.
۴
برنج و لپه که نيم پز شدند، سبزي خرد شده را در آن ها بريزيد.
۵
پس از پختن سبزي، کوفته ريزهها را به مواد قبلي بيفزاييد.
۶
مواد که پخته شد آلوها رو هم اضافه مي کنيم. بسته به ذائقه تون مي تونين شکر يا آبليمو اضافه کنين.
۷
البته هسته آلوي تازه را بگيريد و در آخر کار اضافه کنيد و بگذاريد آش جا بيفتد. در مورد آلوي خشک بايد زودتر آن را در آش بريزيد.
۸
با نعنا داغ و پياز داغ روي آش را تزئين کنيد.
ساير نکات آش آلو
برخي از مناطق در ايران به اين آش سرکه ميزنند
اگر دوست داريد ميتوانيد به اين آش ساير حبوبات را هم اضافه کنيد
اگر لپه شما ديرپز است حتما آن را در ظرفي جداگانه بپزيد
در صورت نداشتن وقت ميتوانيد لپه را در زودپز پخته و برنج را بپزيد و بعد آنها را با هم مخلوز کنيد تا آش شما سريعتر آماده شود.