با طرز تهيه پلوي کدو حلوايي آشنا شويد
سرآشپز پاپيون/ آموزش تهيه پلوي کدو حلوايي
مواد لازم پلوي کدو حلوايي
کدو حلوايي بدون پوست(حبه قندي خردشده)۵۰۰ گرم
برنج۴ پيمانه
کشمش پلويي۱ پيمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق سوپ خوري
پياز ۲ عدد
پودر دارچين ۱/۲ قاشق چاي خوري
طرز تهيه پلوي کدو حلوايي
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۴۰دقيقه
۱
برنج را از قبل دو ساعت خيس کرده و آبکش کنيد. يک عدد پياز را نگيني خرد کرده و با روغن و کمي زردچوبه تفت دهيد. کدو را اضافه کرده، تفت داده، کشمش را شسته و با کدو کمي تفت دهيد. يک قاشق سوپخوري شکر و زعفران و درصورت دلخواه يک قاشق سوپخوري رب به آن اضافه کرده و از روي حرارت برداريد. برنج را ساده دم کنيد.
۲
براي درست کردن گوشت قلقلي ها گوشت چرخ کرده را در ظرفي بريزيد و يک عدد پياز ديگر را در آن رنده کنيد . مقداري هم نمک و فلفل بزنيد . حالا با دستتان شروع به ورز دادن کنيد تا مايه گوشتي يکدست شود.تابه اي آماده کنيد و داخل آن مقداري روغن بريزيد .کوفته ها را در روغن سرخ کرده و به مخلوط کدو اضافه کنيد. وقتي که برنج دم کشيد، آن را درون ديس کشيده و لابهلاي آن گوشت و کدو را بريزيد و سرو کنيد.