رسپي دسر ماگنوليا
کوکپد/ مواد لازم
شير 3 ليوان
2 عدد زرده تخم مرغ
3 ق غ نشاسته ذرت
شکر 1/2 ليوان
25 گرم کره
وانيل مقداري
100 گرم شکلات سفيد
200 گرم خامه
1 بسته بيسکويت بتي پور
مراحل
شير +شکر+زرده تخم مرغ+نشاسته ذرت را درون قامابلمه اي ريخته و با همزن مخلوط کنيد روي حرارت گذاشته مدام هم بزنيد تا غليظ شود وقتي به غلظت رسيد از روي حرارت برداريد شکلات سفيد +کره+وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد بعد خامه رو اضافه کرده و با همزن ٢ تا ٣ دقيق بزنيد.
مقداري از ماگنوليا رو کف ظرف ريخته و روش مقداري از بيسکويت پودر شده بريزين و باز از ماگنوليا ريخته و روشو با مقداري بيسکويت پودر شده و ميوه خورد شده تزيين کنيد و نوش جان 😋
(ميتونيد در ظرف هاي کوچيک يا بزرگ اين مقدار را سرو کنيد)