طرز تهيه مرغ هندي کرهاي بسيار خوشمزه با ادويه ماسالا
باشگاه خبرنگاران/ اگر از علاقهمندان به گوشت مرغ هستيد، ولي از غذاهاي تکراري خسته شدهايد، مرغ هندي کرهاي با ادويه ماسالا يکي از غذاهاي لذيذ و سادهاي است که در کمتر از يک ساعت ميتوانيد با مرغ تهيه کنيد. اين غذا با وجود رب گوجه فرنگي، ادويه ماسالا و کره، عطر و طعمي بينظير دارد و به خاطر استفاده از کره بادام هندي، متفاوت از ساير غذاهايي است که تا به حال امتحان کردهايد. اين غذا را ميتوانيد همراه با برنج و اسفناج سرو کنيد و از خوردن غذايي کامل و غني لذت ببريد. اين غذا به خاطر اينکه هم سبزيجات دارد، هم غلات و هم انواع پروتئين و مغزها، غذايي بسيار کامل است که همه نيازهاي تغذيهاي شما را تامين ميکند. در ادامه همراه باشيد تا طرز تهيه مرغ هندي کرهاي با ادويه ماسالا را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه مرغ هندي کرهاي با ادويه ماسالا
کره ۲۵ گرم
پياز يک عدد
سينه مرغ چهار عدد
ادويه ماسالا دو قاشق غذاخوري
سير سه حبه
زنجبيل يک قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي ۵۰۰ گرم
کره بادام هندي دو قاشق غذاخوري
خامه ۵۰ ميليليتر
جعفري خرد شده يک مشت
برنج پخته به مقدار لازم
اسفناج به مقدار لازم
طرز تهيه مرغ هندي کرهاي با ادويه ماسالا
پيازها را خرد کنيد. کره را در ماهيتابهاي بزرگ بريزيد و براي ۵ دقيقه روي دماي ملايم، پياز را سرخ کنيد تا جايي که نرم و سبک شود.
(مثلا اندازهاي که مرغ را براي جوجهکباب آماده ميکنيد) خرد کنيد و به پياز اضافه کنيد. تا زماني که رنگ مرغها طلايي شود، آن را در ماهيتابه سرخ کنيد. زنجبيل را رنده و سير را خرد کنيد و همراه با ادويه ماسالا و رب گوجه فرنگي به بقيه مواد اضافه کنيد. تابه را بدون در، روي حرارت بگذاريد و اجازه دهيد که براي مدت ۲۰ دقيقه بجوشد.
بعد از اينکه مواد به خوبي همراه با هم جوشيد و يکدست شد، خامه و کره بادام هندي را به آن اضافه کنيد. غذا را ميتوانيد مطابق با ذائقه خود با نمک و فلفل يا هر ادويه و طعمدهنده ديگري که دوست داريد، طعمدار کنيد. کمي جعفري خرد کنيد و براي تزيين روي غذا بريزيد.اين غذا را ميتوانيد همراه با برنج دم کرده يا اسفناج تفت داده شده سرو کنيد. براي تهيه اسفناج تفت داده شده، اسفناج را بشوييد و خشک کنيد و آن را در مقداري کره همراه با طعم دهنده مورد علاقه خود، تفت دهيد.
نکته
در اين غذا ميتوانيد کره بادام زميني را با کره بادام هندي جايگزين کنيد، ولي عطر و طعم نهايي غذا، متفاوت خواهد بود.