کازان ديبي؛ دسر عربي جديد براي عصرانه
اطلاعات/ کازان ديبي يک دسر خوشمزه و لطيف ترکيهاي است که به سادگي تهيه ميشود و طعم آن به ذائقه ما ايرانيها بسيار نزديک است.
چي لازم دارم:
شير ۶ ليوان
آرد ۵ قاشق
نشاسته گندم ۳ قاشق
شکر ۱٫۵ ليوان
وانيل ۱ پاکت
کره ۱ قاشق
چه جوري درست ميشه:
شير، شکر، آرد و نشاسته گندم را در قابلمه ريخته و خوب مخلوط کنيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد و مرتب آن را هم بزنيد. وقتي ترکيب غليظ و قوام دار شد، وانيل و کره را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهيد. حالا در يک قالب يا ديس پيرکس (که قابليت قرار گرفتن روي شعله را دارد) ۲ قشق شکر بپاشيد و دسر را روي آن بريزيد و ظرف را روي حرارت متوسط قرار دهيد. تا وقتي که دسر خودش را بگيرد و زير آن برشته شود و رنگ کاراملي پيدا کند. حالا شعله را خاموش کرده و اجازه دهيد دسر کمي سرد شود. سپس آن را به مدت دو ساعت در يخچال قرار داده و بعد برش بزنيد و سرو کنيد.
معمولا اين دسر را به صوت رول سرو ميکنند اما اگر رول کردن آن برايتان سخت است، ميتوانيد دسر را به اندازه يک مربع ۱۰ در ۱۰ بريده و سرو کنيد.