غذاي اصلي/ سوپ مرغ و پاستا با طعمي جذاب
اطلاعات/ چي لازم دارم:
پاستا ۳۰۰ گرم
روغن زيتون ۱ قاشق
سينه مرغ پخته ۲ عدد
پنير موزارلا ۱ قاشق
پنير پيتزا رنده شده ۱ قاشق
جعفري خرد شده به ميزان دلخواه
نمک، فلفل به ميزان لازم
پياز خرد شده ۱ عدد
سير خرد شده ۳ قاشق
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق
گوجه خرد شده ۶ عدد
آب مرغ ۲ ليوان
چطور بپزم:
پاستا را طبق دستور در آب و نمک بجوشانيد و آبکش کنيد و کنار بگذاريد. روغن را در تابه ريخته و پياز را با آن تفت دهيد. سير خرد شده را اضافه کرده و تفت دهيد. رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل را هم اضافه کنيد. آب مرغ را ريخته و اجازه دهيد اين ترکيب به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد. مرغ پخته و خرد شده و گوجه فرنگي خرد شده را اضافه کنيد. به مدت ۱۰ دقيقه اجازه دهيد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. حالا شعله را خاموش کرده و پنير موزارلا، پنير پيتزاي رنده شده و جعفري را اضافه کنيد تا زماني که پنيرها ذوب شوند. در صورت نياز ميتوانيد آب بيشتري به سوپ اضافه کنيد. سپس پاستا را به سوپ اضافه کرده و آن را ولرم سرو کنيد.