بهترين سالاد براي وعده شام و پيش غذا
مزه/ 👨🍳 سالاد يوناني
🍱 نوع: سالاد
🍽️ وعده: خوراک جانبي/غذاي اصلي
🚩 خاستگاه: يونان
🏋️ سطح: آسان
🕘 زمان: ۱۵-۱۰ دقيقه
سرو: ۲ نفر
مواد لازم:
۱/۲ پياز قرمز
۲۰۰ گرم پنير فتا
۸ عدد زيتون سياه
۱ عدد خيار
۱ عدد فلفل دلمهاي
۴ عدد گوجهفرنگي (يا تعداد بيشتري گوجه گيلاسي)
۲ ق.غ. روغن زيتون
۴ ق.س. سرکه
۱ ق.س. ارگانو (سبزي معطر مانند آويشن و پونه)
چند برگ ريحان
نمک، به مقدار لازم
📋 طرز تهيه:
پياز را خلال کنيد و در مخلوط آب و ۲ قاشق سرکه بخوابانيد.
خيار را به شکل قطاع برش بزنيد و در کاسهاي بريزيد.
فلفل دلمه را خلال کنيد.
گوجه گيلاسي را از وسط نصف کنيد.
مواد را با هم مخلوط کنيد.
زيتون سياه را اضافه کرده و سرو کنيد.
پنير فتا را بهصورت مکعبي خرد کرده و روي سالاد قرار دهيد.
از برگهاي ريز ريحان بهعنوان تزئين استفاده کنيد.