اکالا/ چی لازم دارم:
شیر نصف پیمانه
سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
آرد یک پیمانه
شکر 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پودر وانیل یا دارچین یک سوم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
کره آب شده دو قاشق غذاخوری
عسل به اندازه لازم
چطور بپزم :
ابتدا آرد، شکر، بکینگ پودر،نمک،و وانیل یا دارچین را داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس سرکه را داخل شیر بریزید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه به همان حالت بماند. سرکه باعث بریده شدن شیر خواهد شد.
تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته و با یک همزن یا چنگال هم بزنید. بعد کره را داخل ظرفی بریزیدو روی حرارت کم آب کنید بعد داخل تخم مرغها بریزید و خوب هم بزنید.
در این مرحله شیر و سرکه را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنید و مجداا هم بزنید. بعد مواد پودری را اضافه کنید اما بطور آهسته و کم کم تا آرد به حالت گلوله گلوه نشود.
بعد از اینکه همه مواد مخلوط و یکدست شد نیم ساعت در هوای محیط استراحت دهید. ماهیتابه را آماده کنید و روی حرارت قرار دهید و زیر شعله گاز را کم و زمانی که تابه گرم شد تابه را چرب کنید.
با ملاقه از مواد در تابه بریزید و با آرامش و بدون عجله یک طرف پنکیک را آماده و طرف دیگر آن را هم برگردانید تا طلایی شود بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با عسل میل کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar