صبحانه/ پنکيک پفکي با عسل

اکالا/ چي لازم دارم:
شير نصف پيمانه
سرکه سفيد يک قاشق غذاخوري
آرد يک پيمانه
شکر 3 قاشق غذاخوري
بکينگ پودر يک قاشق چايخوري
نمک يک دوم قاشق چايخوري
پودر وانيل يا دارچين يک سوم قاشق چايخوري
تخم مرغ يک عدد
کره آب شده دو قاشق غذاخوري
عسل به اندازه لازم
چطور بپزم :
ابتدا آرد، شکر، بکينگ پودر،نمک،و وانيل يا دارچين را داخل کاسه اي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. سپس سرکه را داخل شير بريزيد و اجازه دهيد حدود 15 دقيقه به همان حالت بماند. سرکه باعث بريده شدن شير خواهد شد.
تخم مرغ ها را داخل ظرفي شکسته و با يک همزن يا چنگال هم بزنيد. بعد کره را داخل ظرفي بريزيدو روي حرارت کم آب کنيد بعد داخل تخم مرغها بريزيد و خوب هم بزنيد.
در اين مرحله شير و سرکه را به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه کنيد و مجداا هم بزنيد. بعد مواد پودري را اضافه کنيد اما بطور آهسته و کم کم تا آرد به حالت گلوله گلوه نشود.
بعد از اينکه همه مواد مخلوط و يکدست شد نيم ساعت در هواي محيط استراحت دهيد. ماهيتابه را آماده کنيد و روي حرارت قرار دهيد و زير شعله گاز را کم و زماني که تابه گرم شد تابه را چرب کنيد.
با ملاقه از مواد در تابه بريزيد و با آرامش و بدون عجله يک طرف پنکيک را آماده و طرف ديگر آن را هم برگردانيد تا طلايي شود بعد داخل ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با عسل ميل کنيد.