برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

اين غذا‌ها را در سالاد بريزيد تا هميشه سالم بمانيد!

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
اين غذا‌ها را در سالاد بريزيد تا هميشه سالم بمانيد!

باشگاه خبرنگاران/به طور معمول سالاد‌ها را با کاهو و با چاشني سس درست مي‌کنند. اما لازم است بدانيد که شما مي‌توانيد با مواد متنوعي سالاد درست کرده و سلامتي خود را بهبود ببخشيد.

در ادامه ۱۵ نوع از مواد غذايي بسيار خوشمزه و البته فوق العاده سالم را براي شما خواهيم گفت که مي‌توانيد از آن‌ها در سالاد استفاده کنيد.

سعي کنيد که از مواد غذايي مانند سس مايونز، چيپس و ديگر مواد شيرين و چرب در سالاد استفاده نکنيد تا يک سالاد سالم و مفيد داشته باشيد.

۱. سبزيجات خورد شده به صورت خام

۲. آجيل و دانه‌ها

۳. ميوه‌هاي خشک شده

۴. غلات کامل

۵. لوبيا و عدس

۶. ميوه‌هاي تازه

۷. پنير‌هاي خورد شده

۸. سبزيجات کباب شده

۹. تخم مرغ آب پز

۱۰. ادويه جات و گياهان تازه

۱۱. غذا‌هاي دريايي

۱۲. پاپ کرن و ذرت

۱۳. بادام

۱۴. زيتون

۱۵. سرکه و روغن‌هاي سالم مانند روغن زيتون

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar