نماد آخرین خبر

پارفيت؛ دسرهاي خوشمزه و معروف فرانسوي

منبع
بروزرسانی
پارفيت؛ دسرهاي خوشمزه و معروف فرانسوي

شور و شيرين/ پارفيت‌ها به گونه‌اي از دسرهاي خنک و تابستاني مانند بستني گفته مي‌شود. در فرانسه با استفاده از تخم‌مرغ، شکر و خامه نوعي بستني به روش سنتي تهيه مي‌شود و در برخي از انواع آن با بهره گرفتن از ميوه تنوع مطلوبي در طعم و مزه‌ي آن ايجاد مي‌کند. 


پارفيت وانيل و کارامل
90 گرم کره را در ظرف مناسبي که کف ضخيمي دارد، بريزيد و روي اجاق آب کنيد. آن‌گاه 140 گرم (سه‌چهارم پيمانه) شکر قهوه‌اي نرم را به کره بيفزائيد و روي حرارت ملايم هم بزنيد تا شکر حل شود ولي مايه نجوشد! سپس حرارت را زياد کنيد و کارامل را به مدت 3 دقيقه يا تا زمانيکه طلائي‌رنگ شود، بجوشانيد. سپس کارامل را از روي حرارت برداريد و بگذاريد قدري خنک شود. حالا 170 ميلي‌ليتر (دو سوم پيمانه) خامه به آن بيفزائيد و کنار بگذاريد تا سرد شود. اکنون سس فراهم کرده را اندکي با همزن بزنيد تا صاف و يکدست شود. اينک در 4 ليوان پايه‌دار و مناسب پذيرائي، لايه‌هائي از بستني وانيلي، دراژه‌هاي شکلاتي و سس کارامل بريزيد و پر کنيد. روي پارفيت را نيز با دراژه‌هاي شکلاتي دونيم کرده بيارائيد و بلافاصله مصرف نمائيد.
يادآوري: 005 گرم بستني براي تهيه‌ي اين دسر کافيست.

پارفيت توت فرنگي و رزبري
100 گرم پودر ژله‌ي توت‌فرنگي را همراه با 2 پيمانه (500 ميلي‌ليتر) آب جوش در کاسه‌ي مناسبي بريزيد و هم بزنيد تا خوب حل شود. حالا ژله را در يخچال بگذاريد تا ببندد. اکنون 125 گرم توت‌فرنگي خرد کرده را در کاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را 30 ثانيه روشن کنيد تا توت‌فرنگي پوره شود. حالا 6 ليوان مخصوص پذيرائي برداريد و به اين ترتيب ليوان‌ها را از بستني وانيلي، ژله، 125 گرم توت‌فرنگي خرد کرده، 100 گرم رزبري و پوره‌ي توت‌فرنگي پر کنيد و بلافاصله آن را مصرف نمائيد.
يادآوري 1: چنانچه رزبري در دسترس نبود مي‌توانيد به جاي آن از شاه‌توت استفاده کنيد.
يادآوري 2: 500 گرم بستني براي تهيه‌ي اين دسر کافيست.

پارفيت آلبالو
3 قاشق سوپخوري شکر، 2 قاشق سوپخوري شکر قهوه‌اي نرم، 1 قاشق چايخوري ادويه‌ي مخلوط (دارچين، هل، جوز هندي رنده کرده، زنجفيل) و 3 قاشق سوپخوري آب آلبالو را در ظرف مناسبي بريزيد، 1 پيمانه (250 ميلي‌ليتر) آب به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. حالا 500 گرم آلبالوي هسته گرفته را به شربت اضافه کنيد و شربت را 10 دقيقه‌ي ديگر، روي حرارت ملايم بجوشانيد. سپس شربت را از روي حرارت برداريد و بگذاريد خنک شود. اکنون 6 ليوان مناسب پذيرائي برداريد و ليوان‌ها را به ترتيب از بستني وانيلي و آلبالو پر کنيد. آن‌گاه روي پارفيت شربت آلبالو بريزيد و بلافاصله ميل کنيد.
يادآوري: يک ليتر بستني براي تهيه‌ي اين دسر کافيست.

پارفيت شکلات
125 گرم بيسکويت کرمدار شکلاتي و بيسکويت کرمدار وانيلي را خرد کنيد و همراه با 2 قاشق سوپخوري قهوه‌ي حلکرده در ظرف مناسبي بريزيد و 5 دقيقه کنار بگذاريد. آن‌گاه 4 ليوان مناسب پذيرائي برداريد و داخلشان به ترتيب بستني شکلاتي، بيسکويت،250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه) خامه‌ي فرم گرفته و 60 گرم شکلات چيپسي بريزيد. سپس پارفيت را با خامه‌ي فرم گرفته و شکلات چيپسي بيارائيد.
يادآوري: 500 گرم بستني شکلاتي براي تهيه‌ي اين دسر کافيست.

پارفيت کارامل و گردو
100 گرم کره، 2 قاشق سوپخوري عسل، 95 گرم
(يک دوم پيمانه) شکر قهوه‌اي نرم و 1 پيمانه
(250 ميلي‌ليتر) خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود ولي مايه نجوشد! آن‌گاه ظرف را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا سس قدري خنک شود. حالا ليوان‌هاي پايه‌دار را برداريد و داخلشان را به ترتيب از بستني وانيلي و سس کارامل پر کنيد. حال روي پارفيت را با گردوي خرد کرده بيارائيد. اين دسر براي 4-6 نفر کافيست.
يادآوري: يک ليتر بستني براي تهيه‌ي اين دسر کافيست.

دسر موز و شکلات با بستني
200 گرم شکلات، 185 گرم (سه چهارم پيمانه) خامه و 30 گرم کره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکلات و کره آب شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد و بگذاريد اندکي خنک شود. سپس پوست 4 موز را بگيريد و از طول نصف کنيد. 4 ظرف مناسب پذيرائي برداريد و در هر يک دو برش موز و 3 اسکوپ بستني بگذاريد. آن‌گاه سس فراهم کرده را روي دسر بريزيد و با بادام برشته و خرد کرده بيارائيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره