ميز اردور/ مرباي پودر نارگيل براي شکموها
نمناک/ نارگيل خواص فراواني براي بدن دارد که در انتهاي دستور تهيه برخي از آنها ذکر شده است و براي تهيه مرباي پودر نارگيل همراه باشيد.
چي لازم دارم:
پودر نارگيل تازه 500 گرم
شکر 1000 گرم
آب نيم ليتر
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
مرحله اول
ابتدا بايد ناخالصي هاي پودر نارگيل تازه را جدا کنيد .
مرحله دوم
يک قابلمه مناسب را انتخاب کرده وشکر و آب درون آن ريخته و روي شعله با حرارت متوسط قرار دهيد و به خوبي مخلوط کنيد و وقتي آب جوشيد پودر نارگيل را اضافه کنيد و منتظر بمانيد تا شيره مربا به قوام کافي برسد.
مرحله سوم
وقتي مربا به قوام مناسب رسيد آبليمو را اضافه کرده تا مانع از شکرک زدن مربا شود و بعد از 2 دقيقه شعله را خاموش کنيد و اجازه دهيد مربا سرد شود.
مرحله چهارم
وقتي مربا سرد شد، آن را درون ظروف شيشه اي ريخته و درب آن را بسته و در يخچال نگهداري کنيد.
ارزش غذايي نارگيل:
نارگيل غني از کالري، ويتامين ها و مقدار زيادي مواد معدني است.به طور متوسط 400 گرم نارگيل تقريبا تمام ويتامين ها و مواد معدني مورد نياز بدن در يک روز را تامين ميکند.100 گرم نارگيل حاوي 350 گرم کالري است.
برخي خواص نارگيل:
نارگيل سرشار از فيبر است.
نارگيل براي تقويت سيستم گوارشي مفيد مي باشد.
نارگيل براي تقويت سيستم ايمني بدن مفيد است.
نارگيل کلسترول خون را بهبود مي بخشد