کوکپد/ شیرینی سنتی افغانستان ک در مشهدم زیاد دیده میشه و خیلیم خوشمزس

مواد لازم
 2 لیوان شیر تازه
2 لیوان شکر
1 لیوان خامه
2 ق غ گلاب
1 ق چ کره
1/2 ق چ پودر هل
به مقدار لازم مغذ بادام و پسته
مراحل
شیرو شکرو خامه رو میزاریم رو حرارت متوسط اینقدر هم میزنیم تا خوب سفت بشه و رنگش تعقیر کنه
 گلاب بادام خرد شده و هل و کره اضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم. همینجور هم میزنیم تا مواد مثل حلوا کم کم جمع بشه بعد اجاق و خاموش میکنیم تو هوای سرد (مثل حیاط ک باد سرد بخوره) خوب هم میزنیم تا بخارش بره.
 توی ظرف پیرکس ورق الومینیوم پهن میکنیم و با برس چربش میکنیم بعد مواد شیر پیره رو میریزیم با لیسک پهنش میکنیم روش مغذ پسته درسته میزاریم و با لیسک کمی فشار میدیم بعد ۱۲ساعت میزاریم بمونه و بعد برش داده و نوش جان میکنیم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar