شام/ با طرز تهيه خوراک مرغ و اسفناج آشنا شويد
کوکپد/ مواد لازم براي ۲ نفر
200 گرم مرغ
اسفناج
قارچ
سير
پنير پيتزا
خامه
شير
کره و روغن زيتون
ادويه هاي مورد علاقه(نمک،فلفل،آويشن،زنجبيل،پودر سير، زردچوبه)
مراحل
مرغ ها را به قطعات مورد علاقه برش داده با ادويه هاي مورد علاقه خود مخلوط ميکنيد.من همه ادويه هاي ذکر شده را ريختم روي مرغ و چند دقيقه گذاشتم به خوردش بره
قارچ ها را حلقه حلقه مي کنيم و با کمي روغن سرخ ميکنيم و از ماهيتابه خارج ميکنيم
مرغ ها را در ماهيتابه تفت ميدهيم در حدي ک از خامي در بياد
کره و روغن زيتون را با هم در ماهيتابه ميريزيم (بنظرم با هم باشه بهتره چون باعث ميشه کره نسوزه) و سير رنده شده را توش تفت ميديم
مرغ و قارچ را به سير تفت داده شده اضافه ميکنيم و ي چند دقيقه ميذاريم با هم مخلوط بشه و بعد اسفناج را که کمي خرد کرديم ميريزيم تو ماهيتابه مرغ
بعد اينکه آب اسفناج گرفته شد و کمي پخت که حدود ۱۵ دقيقه ميشه خامه را ميريزيم تو مخلوط اسفناج و ۵ دقيقه بعدش شير را ميريزيم تو ماهيتابه و ميذاريم مرغ با شير بپزه
بعد اينکه غلظت شير کم شد پنير را روي مواد ميريزيم و در ماهيتابه را ميذاريم و گاز را خاموش ميکنيم و ۲ دقيقه بعد آماده سرو هست. اگ بخوايد ميتونيد بذاريد کامل شير به خورد مواد بره