آموزش تهيه تارت شکلاتي بدون پخت
خراسان/ مواد لازم براي 5 نفر
بيسکويت ساقه طلايي - يک بسته
کره آب شده در محيط - ٧٠گرم
مواد داخل تارت
خامه صورتي - ٢٠٠گرم
شکلات شيري ترجيحا «سوليکو »يا «ما»يا «کارات » - 150 گرم
پودر بادام ،فندق يا گردو- در صورت تمايل
طرز تهيه
1- ابتدا قالب تارت را آماده ميکنيم. قالبهايي که صفحه زير آن جدا ميشود مناسب است.
2- بهتر است کمي کف قالب را چرب کنيم.
3- حالا بيسکويت و کره ذوب شده را داخل مخلوط کن ميريزيم خوب بههم ميزنيم تا حالت خميري شود کف قالب را با دست فشار ميدهيم طوري که ضخامت همه جاي آن يک اندازه باشد سپس داخل يخچال قرار ميدهيم.
4- در ظرفي روي گاز با حرارت ملايم خامه را گرم ميکنيم کناره هاي آن که جوش ريز زد از روي حرارت برميداريم و شکلات را ميريزيم.
5- وقتي مايه شکلاتي يک دست شد در صورت تمايل به اندازه نصف استکان پودر بادام، فندق يا گردو به آن اضافه مي کنيم و مواد را داخل تارت ها که در يخچال بوده وسفت شده اند ميريزيم و به مدت دوساعت در يخچال ميگذاريم .