نماد آخرین خبر

فوت و فن‌هاي طبخ ماش پلو؛ ساده و مقوي

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فوت و فن‌هاي طبخ ماش پلو؛ ساده و مقوي

ايرنا/ ماش پلو از آن غذاهايي است که هرکس با دستور پخت مخصوص به خودش درست مي‌کند؛ با گوشت، بدون گوشت، با سبزي، بدون سبزي و .. . «ايرنا زندگي» اما طرز تهيه اين غذا را بدون گوشت، با سبزي و مخصوص گياه‌خوارها آموزش مي‌دهد. غذايي ساده و سبک با مواد مغذي بسيار بالا.

مواد لازم براي تهيه ماش پلو:
ماش: ۱ پيمانه
برنج: ۳ پيمانه
پياز: ۱ عدد بزرگ

سبزي شويد خشک يا تازه: ۳ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، دارچين و زردچوبه: به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوري
روغن مايع:  به مقدار لازم
کشمش (اختياري): ½ پيمانه
طرز تهيه و دستور پخت ماش پلو:
۱. در يک قابلمه ماش‌هاي پاک شده را با مقداري آب به مدت ۳۰ دقيقه بپزيد. لازم نيست ماش را بيش از حد بپزيد چون در پلو له مي‌شود. در يک ماهيتابه پياز را نگيني به صورت خلالي نازک خرد کنيد و با مقداري زردچوبه و نمک تفت دهيد. در صورت تمايل کشمش را هم اضافه کنيد و تفت دهيد و روي کشمش و ساير مواد دارچين بريزيد. اگر طعم کشمش را در پلو نمي‌پسنديد فقط پياز را با ادويه‌جاتي که گفتيم و نيز دارچين تفت دهيد و کنار بگذاريد. در يک قابلمه آب را جوش بياوريد. برنج را مثل هميشه بپزيد و آبکش کنيد. ماش و شويد خشک را با برنج آبکش مخلوط کنيد.
۲. کف قابلمه مقداري روغن بريزيد و کف آن را با سيب زميني يا چند تکه نان بپوشانيد. مخلوط برنج، ماش و شويد را در قابلمه بريزيد اجازه بدهيد به مدت ۳۰ دقيقه پلو ماش دم بکشد. در پايان مقداري از روي برنج برداريد و با زعفران دم کرده مخلوط کنيد. پلو ماش را در ظرف مورد نظر سرو کنيد و با مخلوط پياز داغ و کشمش، برنج زعفراني تزيين کنيد.
  
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره