غذاي رژيمي با رسپي مخصوص گوردون رمزي

برترين ها/ به طور حتم هر هنري علاوه بر مهارت و تسلط، نيازمند شوق و استعداد ذاتي نيز ميباشد. هنر آشپزي نيز از ساير هنرها مستثني نيست. هر سرآشپز به هنگام آشپزي اثر هنري خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ ميکند تا بتواند علاوه بر رفع نياز گرسنگي افراد، نياز روحي آنها به محبت، عشق و زيبايي را نيز برطرف کند.
بي شک هر هنرمندي، به واسطهي روحيهي شفاف و زيبايش تمايل زيادي به اشتراک هنر خود با ديگران دارد؛ و همين تمايل به آموختن هنر به افراد علاقهمند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترين بخششها و هديههاست. بسياري از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار کتابهاي آشپزي و برگزاري کلاسها و ساخت برنامههاي مربوط به آشپزي سعي در به اشتراک گذاشتن هنر بينظير خود در آشپزي دارند که براي علاقهمندان آشپزي بسيار مفيد و کاربردي ميباشد.
شايد بسياري از غذاها را پيشتر با رسپيهاي مختلف تهيه کرده و خورده باشيد. اما آيا تا به حال به ذهنتان خطور کرده که غذاهايي را با رسپي بهترين سرآشپزهاي دنيا امتحان کنيد؟ بدون شک گوردون رمزي يکي از بهترين سرآشپزهاي حال حاضر ميباشد که در سطح جهاني به شهرت و محبوبيت رسيده است.
گوردون رمزي کيست؟
گوردون رمزي متولد ۸ نوامبر ۱۹۶۶ در اسکاتلند است که به عنوان يکي از بهترين، شناخته شدهترين و البته ثروتمندترين آشپزهاي سراسر دنيا به حساب ميآيد. اين سرآشپز حرفهاي، در ۱۹ سالگي وارد رشته هتلداري دانشگاه آکسفورد شد. سپس با گذر زمان به آشپزي روي آورد و در سال ۱۹۹۸ اولين رستوران خود را افتتاح کرد. گوردون رمزي همچنين يکي از چهرههاي تلويزيوني بسيار شناخته شده است.
رستوران اصلي گوردون رمزي با نام خود او در چلسي لندن قرار دارد. اين رستوران توانسته از سال ۲۰۰۱ تا کنون ۳ ستاره مهم ميلچين را دريافت کند. به صورت کلي ميتوان گفت که به مجموعه رستورانهاي او در سراسر کشور، مجموعا ۱۶ ستاره ميلچين اهدا شده است و اين موضوع افتخار بزرگي براي گردون رمزي ميباشد.
اين آشپز شناختهشده همچنين در سال ۲۰۱۵ توسط مجله فوربس، به دليل دريافت درآمد ۶۰ ميليون دلاري در يک سال، در ليست پردرآمدترين افراد مشهور آن سال قرار گرفت. رتبه گوردون رمزي در اين ليست ۲۱ بود و قرار گرفتن در اين رتبه و در اين ليست براي يک آشپز کمتر ديده شده بود.
خوردن غذايي با رسپي مخصوص اين سرآشپز مشهور ميتواند با لذت چندين برابر برايتان همراه باشد. در ادامه با برترينها و رسپي مخصوص گوردون رمزي براي غذايي بسيار لذيذ و رژيمي همراه باشيد.
رسپي مخصوص گوردون رمزي براي کيک کدو سبز و سبزيجات
از آن جايي که امروزه بسياري از افراد به دنبال تناسب اندام ميباشند و سعي دارند رژيم غذايي خود را بر پايهي غذاهاي کم کالري و سبزيجات تنظيم کنند، رسپي غذاهاي گياهي و سبزيجات بسيار افزايش يافته و همچنين ابتکار بسياري نيز براي تهيه غذاهاي گياهي جديدتر خرج ميشود. يکي از غذاهاي لذيذ بسيار محبوب ميان گياهخوران در سراسر جهان، کيک کدو سبز و سبزيجات ميباشد. اين غذا با رسپيهاي مختلفي چه در رستورانها و چه در وبسايتهاي مختلف يافت ميشود.
پختن اين غذاي لذيذ با رسپي مخصوص يک سرآشپز مشهور و شناختهشده ميتواند برايتان لذتبخشتر بوده و طعم بينظير اين غذا را دو چندان کند. در ادامه دستور پخت مخصوص گوردون رمزي براي اسپاگتي با کره بادام زميني را خواهيد خواند. پس با برترينها همراه باشيد.
مواد لازم:
۲ عدد هويج پوستکنده و رنده شده
۱ عدد کدو سبز رنده شده
۵۰۰ گرم پنير هالومي رنده شده
۲ الي ۴ عدد پيازچه خرد شده
۲ قاشق غذاخوري گشنيز خرد شده
۲ قاشق غذاخوري برگ نعناي خرد شده
۲ عدد تخم مرغ هم زده
۲ الي ۴ قاشق غذاخوري پودر سوخاري
روغن زيتون براي سرخ کردن
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه:
مرحله اول: ابتدا هويج و کدو سبز رنده شده را داخل يک آبکش و يا صافي بريزيد و سپس روي آنها مقدار کمي نمک بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود. سپس آنها را روي يک کاسه قرار دهيد تا ۵ دقيقه آبکشي شوند. بعد از ۵ دقيقه آنها را داخل يک دستمال با قدرت جذب آب بريزيد و آنها را بچلانيد تا آب هويج و کدو سبز کامل از بين برود.
مرحله دوم: ترکيب هويج و کدو سبز را به همراه پيازچه، پنير هالومي، گشنيز و نعنا داخل يک کاسه بريزيد و به خوبي با هم مخلوطشان کنيد. حال تخم مرغ زدهشده و نمک و فلفل سياه را به اين مخلوط اضافه کنيد و مجددا به خوبي هم بزنيد. سپس ۲ قاشق غذاخوري آرد سوخاري به ترکيب اضافه کنيد. مخلوط بايد به ميزان کافي چسبنده و خميري شود. اگر خميري و چسبندگي آن به نظرتان کافي نبود، مجددا مقداري آرد سوخاري به آن اضافه کنيد. مخلوط را به ۸ توپک با ضخامت ۱ سانتيمتر و يا ۱۶ توپک کوچکتر تقسيم کنيد. توپکها را به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا خود را بگيرند.
مرحله سوم: حال زمان سرخ کردن آنهاست. يک ماهيتابه با عمق زياد را روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد. روغن زيتون را داخل ماهيتابه بريزيد و توپکها را تا زماني که به خوبي طلايي شوند، سرخ کنيد.
مرحله چهارم: کيک کدوسبز و سبزيجات آماده است. ميتوانيد آن را با پياز و جعفري کنار آن سرو کنيد.
نکاتي در ارتباط با کيک کدو سبز و سبزيجات
دستور پخت گفته شده مناسب ۴ نفر ميباشد.
ميتوانيد اين غذا را با سس چيلي ميل بفرماييد.
ميزان نمک و فلفل را نسبت به طبع خود اضافه کنيد.