عصرانه/ کلوچه کنجدي محبوب همه نسل ها
آخرين خبر/ شيريني کنجدي يا کلوچه کنجدي را مي تونيد سر ميز صبحانه يا به عنوان يک عصرونه مقوي و خوشمزه در کنار عزيزانتون با شير يا چاي ميل کنيد.
چي لازم دارم:
آرد يک پيمانه
شکر نصف پيمانه
ماست نصف پيمانه
تخم مرغ يک عدد
وانيل نوک قاشق چايخوري
پکينگ پودر ۱ قاشق مرباخوري
کنجد براي تزيين به ميزان لازم
هل ساييده شده نصف قاشق چايخوري
چه جوري درست ميشه:
تخم مرغ را با شکر در ظرفي ريخته و با همزن برقي به مدت ۲ دقيقه ميزنيم.
هل و ماست و وانيل و پکينگ پودر را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم.
سپس آرد را در ۳ مرحله افزوده و هم ميزنيم تا يکدست شود.
روي آن سلفون مي کشيم و به مدت نيم ساعت تا يک ساعت در جايي به دور از يخچال مي گذاريم تا استراحت کند.
بعد ار يک ساعت آنها را اندازه کف دست پهن مي کنيم و رويش را کنجد مي پاشيم.
هم ميتوانيد کلوچه را درون فر و هم داخل ماهيتابه بپزيد بدين صورت که فر را از قبل روشن کرده روي حرارت ۱۷۰ گذاشته و به مدت نيم ساعت کلوچه را درون فر بگذاريد.
يا ماهيتابه را چرب کرده موادتان را به اندازه کف دست درون آن ريخته درپوش بگذاريد تا با حرارت خيلي ملايم بپزد.
شيريني کنجدي ، کنجد فراوان نياز داره ولي اگر از کنجد خوشتان نمي آيد ميتوانيد پودر نارگيل يا پسته يا سياه دانه روي آن بريزيد يا حتي ساده ميل کنيد.