دمنوشي براي جشن گرفتن پاييز

ايران آنلاين/ يکي از دمنوشهاي بسيار خوشمزه و درعين حال پرخاصيت که اين روزها ميتواند عصر پاييزي شما را دل انگيزتر کند چاي انار است. کافي است کمي حوصله کنيد و يک قاچ انار دان کنيد و در قوري بريزيد و البته کمي بيشتر از چاي معمولي بگذاريد تا خوب دم بکشد.
چي لازم دارم:
انار دان شده: يک فنجان
چوب دارچين: دو تکه کوچک
گلپر: چند پر
چاي خشک سياه: يک قاشق چايخوري
نبات: مقداري
چه جوري درست ميشه:
1.يک انار را دان کرده و به همراه چوب دارچين و کمي چاي خشک معمولي و چند پر گلپر داخل قوري بريزيد و پس از به جوش آوردن آب، قوري را با آب جوشيده پر کرده و بگذاريد روي بخار کتري تا خوب دم بکشد.
2.زمان دم کشيدن چاي انار اگر بدون چاي خشک باشد 25 دقيقه و اگر با چاي خشک همراه باشد 40 دقيقه است.
3. ميتوانيد به جاي آب از آب انار براي جوش آوردن و ريختن داخل قوري استفاده کنيد که در اين صورت رنگ چاي شما بينظير خواهد شد. در پايان ميتوانيد به هنگام ريختن چاي در فنجانها کمي نبات به قوري چاي اضافه کنيد تا کمي از ترشي درآيد.