صفر تا صد تهيه يک غذاي محلي به نام شامي رودباري
کوکپد/ غذاهاي شمالي همشون خيييلي خوشمزه اند. دستور پخت اين شامي رو از يک دوست عزيز گيلاني گرفتم ما که خيلي دوست داريم 😊
مواد لازم براي 2 نفر
300 گرم گوشت چرخ شده
1 پياز برزگ و 1 کوچک
5 قاشق سبزي خرد شده(گشنيز، ريحان، ترخون نعناع)
3 گوجه رنده شده
2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
روغن نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مراحل
پياز رو رنده ريز کردم آبشو گرفتم و با سبزي، نمک فلفل و زردچوبه داخل گوشت ريختم و خوب ورز دادم و يک ساعت داخل يخچال گذاشتم.
بعد از يک ساعت مواد گوشتي رو به اندازه يک نارنگي کوچيک کف دستم پهن کردم و سرخ کردم
يک پياز کوچولو رو ريز خرد کردم و داخل ي قاشق روغن مايع تفت دادم سبک که شد گوجه رو اضافه کردم و بعد از کمي تفت دادن خيلي کم زردچوبه و نمک اضاف کردم کمي آب ريختم و زماني که به جوش اومد شامي ها رو داخلش گذاشتم و روغن زيتون هم اضاف کردم.بعد از نيم ساعت آماده شد
شامي رودباري با يک سبزي محلي پخته ميشه(پلنگ مشت) ، چون در دسترس من نبود طبق راهنمايي دوستم اين سبزي ها رو جايگزين کردم